الی بانو


قبلا دستورهای مختلفی از فرنچ تست رو آموزش دادیم : اینجـــــــــــــا

این مدل هم یکی از خوشمزه ترین روشهای سرو این صبحانه ی فرانسوی هست که من ابداعش کردم

پس تو هیچ سایتی دنبال این شیوه نگردید چون ابتکار خودمه

اگه جایی دیدید به من هم بگید 

فرنچ تست رو مطابق دستور درست کنید :

فرنــــــــــــــچ تســــــــــــــــت

 

برای موز کاراملی:

30 گرم کره رو توی تابه روی حرارت ذوب کنید سپس 3 قاشق غ خ شکر بهش اضافه کنید

اجازه بدید شکر کمی تو کره ذوب بشه

موز های حلقه شده رو هم اضافه کنید و بذارید توی شکر و کره ذوب شده کاراملی بشن

البته من نذاشتم طلایی بشن چون پسرم خیلی هول بود برای خوردنش

اما شما حتما بذارید موزها کمی طلایی بشن

 

 

این موزهای کاراملی رو لایه لایه بین فرنچ تست بچینید تا هر چند لایه ای که دوست دارید

البته تکی هم میتونید سرو کنید فرقی نداره

 

 

 

برای صبحانه یا عصرانه یا چای فوق العاده اس

البته با قهوه یا شیر قهوه و یا بستنی وانیلی هم عالیه

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کروکت گوشت


زولبیا و بامیه


بستنی جادویی


کیک بستنی






نظرات شما


اعظم :
عالی و قطعا خوشمززززززززززه...
نوش جونتون الی عزیز.
هستی :

سلام
عالی مثل همیشه
سپاس از حضورتون

***********************

سلام 

ممنونم عزیزم

raha :

سلام دوست عزیز میگم میشه بجای کره از روغن استفاده کرد چون کره یه خرده بومیده .سوال بعدی اینکه نونها رو گذاشتی توی فر ؟ اخه بعدش توضیح ندادین چیکار کنیم. مرسی

**********************

سلام عزیزم توضیح تو اون لینک بزرگی هست که از فرنچ تست گذاشتم

لطفا به اون لینک مراجعه کنید یعنی روش کلیک کنید

با روغن امتحان نکردم و نمیدونم خوب جواب بده یا نه

فاطمه :

سلام خدمت دو بانوی هنرمند.چندوقتی هست با سایت بسیار عالیه شما آشنا شدم و چندتا از دستوراتتونو استفاده کردم.حتما این فرنچ تست رو امتحان میکنم.ممنون از زحماتتون.خوشحالم که افرادی مثل شما هستن که بدون هیچ چشمداشتی دانسته هاشونو در اختیار بقیه میذارن.بازم ممنون .
من چند روز پیش کیک فنجونی با مغز شکلات درست کردم طعمش خیلی خوب بود اما نمیدونم چرا به فنجونا چسبیده بود یعنی مثل کیکای شما قالبی و تمیز بیرون نیومد.ممنون میشم راهنماییم کنید.
کیک خیلی خوبی بود هم سریع آماده میشه هم خوشمزه ست.

*****************************

سلام دوست عزیز

ممنونیم از اعتماد و محبتی که نسبت به ما دارید

عزیزم میتونی یکی دو قاشق شیر توی مایه کیک بریزی یا اینکه فنجان رو چرب کنی

و البته هیشه دور کیک رو با چاقو آزاد کن راحت از فنجون جدا میشه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: