به به هرچی از خوشمزگی این آش بگم کم گفتم
مطمئنم اگه درست کنید عاشقش میشید
خیلی هم درست کردنش راحته عزیزان...این آش منصوب به شهر ملایر هست

مواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان:1 کیلو
پیاز درشت: 2 یا 3 عدد
سیر: 3 تا 5 حبه
نخود پخته: 1 لیوان
عدس پخته: 3/4 لیوان
کشک: 1لیوان
آب گوشت یا آب حدود 4 یا 5 لیوان
در صورت نبود آب گوشت 1 بسته عصاره گوشت لازم دارید
آرد:1 قاشق غذاخوری سر پر
نمک و فلفل و زردچوبه

ابتدا 1 دونه از پیازها رو خرد کرده و توی قابلمه با روغن بریزید و بذارید روی حرارت تا کمی طلایی بشه
بعد سیر رنده شده رو اضافه کنید
زردچوبه و فلفل هم اضافه کنید

بادمجانها رو ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و شعله رو کم کنید (نه خیلی کم)در قابلمه رو هم بذارید تا بادمجان ها نیمه سرخ و نرم بشن
البته هر چند دقیقه یکبار با یه کفگیر یا قاشق همش بزنید یه یکدست سرخ بشن


بعد از این مرحله حبوبات و آب گوشت رو اضافه کنید (من آب گوشت نداشتم و آب جوش ریختم)
اگه آب گوشت نداشتید یه بسته عصاره گوشت رو الان اضافه کنید


حالا 1 قاشق آرد رو با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به آش اضافه کنید

زیر آش رو کم کنید درش رو ببندید تا آش بپزه و بادمجانها له بشن
حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه طول میکشه
تو این فاصله کشک رو با نصف لیوان آب مخلوط و روی حرارت کم بذارید تا بجوشه
و پیازهایی که داشتید رو هم خلالی خرد کرده و روی حرارت نسبتا ملایم با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی بشن
کم زردچوبه و فلفل هم بهش اضافه کنید

خب حالا 45 دقیقه گذشته
کشک و نصف پیاز داغ رو به آش اضافه کنید و هم بزنید
نمک غذا رو هم الان اندازه کنید
شعله رو یکم بیشتر کنید و مدام آش رو هم بزنید تا آش شروع به جوشیدن کنه
اینکار برای اینه که آش به اصطلاح بریده نشه

15 دقیقه دیگه با حرارت کم بذارید آش خو جا بیفته و قل های کوچیک بندازه الان دیگه آش حاضره

توی ظرف مورد نظر کشیده روش رو با پیاز داغ و یا نعنا داغ تزیین کنید
و نوش جـــــــــــــان
خیــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه اس

