الی بانو


در راستای ماه رمضان این دسر شده دسر محبوب ما

مریم جان هم دستورش رو اینجــــــــــا گذاشتن

هم من و هم مریم بانوی عزیز این دسر فوق خوشمزه و راحت رو درست کردیم

من هم تصمیم گرفتم عکسامو بذارم که ایده برای تزیین و سرو برای شما دوستان بیشتر باشه

 

 

دستور عیش السرایا این هست:

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر : 
 
نان تست :6 عدد 
 
شير:3 پيمانه 
 
نشاسته ذرت:3 قاشق غذاخوري 
 
خامه :1 پيمانه 
 
شکر :يک چهارم پيمانه 
 
گلاب:يک چهارم پيمانه 
 
مواد لازم براي شربت: 
 
آب:1 پيمانه 
 
شکر :1 پيمانه 
 
زعفران:يک چهارم قاشق چايخوري 
 
مواد لازم براي تزيين: 
 
پودر پسته ، خلال بادام و پودر گردو :به ميزان دلخواه 
 
 
 
 
طرز تهيه : 
 
نان تست را به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد و در ظرف کم عمق بريزيد.ظرف را با فر با حرارت ملايم به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا
 
نان تست کاملاً برشته شود.و نان ها رو توی ظرف بچینید
 
 
 
 
مواد شربت را با هم مخلوط کنيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا به حد جوش برسد. 
 
 
 
 
شربت داغ را روي تکه نان هاي تست برشته بريزيد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
نشاسته، شکر و خامه و گلاب را با هم مخلوط کنيد و سپس به آرامي شير را به آن بيفزاييد. 
 
به طوري که نشاسته در شير کاملاً حل شود و سپس محلول را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا فرني غلظت لازم را پيدا کند. 
 
فرني را روي نان تست برشته شده بريزيد و در يخچال بگذاريد تا خنک شود.وقتي فرني خنک شد
 
روي آن را با خلال بادام، پسته و پودر گردو یا موز تزيين کنيد. من با سس شکلات و بادام تزیین کردم
 
يک دسر راحت و خوشمزه که يکي از دو روز قبل از ميهماني مي توانيد آماده کرده و در يخچال نگه داريد
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
این هم دسر خوشمزه ما کنار میلک شیک تیرامیسو
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک اپرا (opera cake)


موس مخملی(brown velvet Mousse)


منوی آموزش آنلاین کارگاه ویژه ی نوروز 96


لازانیـــــــــــــا






نظرات شما


میترا :

خیلی خوشمزه به نظر میرسه
تزینشم عالیهههههه

***************************

ممنونم دوست جووووووووووون

افسانه :

اجی همون خامه صبحانه دیگه نه؟

-------------------------

بله افسانه  جان

همون خامه صبحانه