مریــــــــــــــــم بانو


به نظرتون این تزیین پر از گل و قلب کار کی میتونه باشه جز دو تا دخمل پرذوق و ناز؟ چند روز پیش دختر دایی نه ساله ام مهمون آرشیدا بود. منم براشون این پای سیب خوشمزه و ترد رو درست کردم.

مواد لازم:

آرد 150 گرم

نشاسته ذرت 1 ق غذاخوری 

تخم مرغ 2 عدد

کره 125 گرم

پودر شکر 125 گرم 

وانیل 1/4 ق چایخوری 

سیب حلقه شده 2 عدد ( ترجیحا سیب زرد یا سبز)

دارچین 1 ق غذاخوری

 

 طرزتهیه:

کره نرم شده را با پودر شکر با همزن بزنید تا پوک شده و به صورت کرم در بیاید

 

 

 

وانیل را اضافه کرده. تخم مرغها را یکی یکی اضفه کرده خوب هم بزنید بعد ارد و نشاسته الک را افزوده و مخلوط کنید

 

 

این خمیر نسبت به کیکها ی دیگر سفت تر است . ته قالبهای پای تک نفره را کاغذ چین دار انداخته و 1/3 قالب را پرکرده و یک حلقه سیب که با دارچین پوشانده شده را روی آن میگذاریم.

 

 

 

  بعد دوباره  تا 2/3 قالب را پر کنید . قالبها را در سینی فر چیده

 

 

در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود بپزید . بعد از 5 دقیقه کیکها را از قالب بیرون آورده روی توری سیمی بگذارید تا سرد شوند و روی آنها پودر قند الک کنید.

 

 

تا اینجای کار با من بود. بقیه اش به عهده دخملها:

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





تزئین کیک اسفنجی


میلک شیک انار


کره و پنیر صبحانه به روشی زیبا


دسر سوتلاچ ترکی (sutlac)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است