الی بانو


نخود پلو ورژنهای مختلفی داره که همسری محترم بنده این ورژنی که الان میخوام آموزش بدم رو بسیار دوست دارن

چندین بار درست کردم و همیشه یادم میرفت عکس بگیرم

اینبار هم یادم رفت از مراحل کار عکس بگیرم اما از کار نهایی عکس گرفتم و انشاالله بخاطر نبود مراحل تصویری من رو ببخشید

انشالله دفعه بعد که درست کردم حتما عکس اضافه میکنم

 

مواد لازم:

برنج:2 پیمانه

نخود سبز تازه:1 تا 1/5 پیمانه کم و زیادش به سلیقه خودتون بستگی داره

گوجه فرنگی رنده شده:3 عدد

رب گوجه فرنگی: 1قاشق غذا خوری (میتونید گوجه رو بیشتر کنید و رب گوجه رو حذف کنید)

مرغ: 2 تکه

نمک و فلفل و زردچوبه

ادویه پلویی و دارچین

زیره 

روغن

پیاز کوچیک 1 عدد

 

ابتدا چند ساعتی برنج رو در آب بریزید که خیس بخوره

توی یه قابلمه مرغ و پیاز نگینی شده رو با روغن سرخ کنید و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده و چند دقیقه تفت بدید

سپس گوجه و رب گوجه رو به همراه ادویه جات اضافه کرده و تفت بدید

4 لیوان (همیشه دوبرابر برنج آب اضافه کنید) آب به مخلوط اضافه کرده و بذارید بجوشه

برنج رو اضافه کنید و نمک غذا رو اندازه کنید

بذارید آب رنج کشیده بشه

یه دمکنی بذارید و حرارت رو کم کنید و نیم ساعت اجازه بدید پلو دم بکشه

من همیشه وقتی پلو دم کشید یه تیکه کره یا روغن حیوانی روش میذارم که خوش عطر و خوشمزه بشه

 

این پلو با ترشی و ماست و یا سالاد شیرازی خیلیییییییییییییییییی میچسبه

نوش جـــــــــــــــــــان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





لیست موارد آموزشی شهریور 94 در کارگاه


کوکی مربایی


دسر پاناکوتا وانیلی


ترشی جالاپینو






نظرات شما


برليان :

سلام خانمي
تا حالا درست نكردم اما به نظرم بي نظيره
دستت درد نكنه

---------------------------------------

سلام عزیزم

بله خیلی خوشمزه اس

ممنونم عزیزم