الی بانو


این روش طبخ مرغ بسیار راحت و خوشمزه هست و برای وقتایی که وقت زیادی ندارید ولی میخواید نتیجه عالی باشه

خیلی خوب جواب میده

 

برای خت این مرغ ران مرغ رو با 2 لیوان آب و نمک و خیلی کم زردچوبه بذارید تا بپزه 

وسطای پخت هویج خرد شده و پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید

دست آخر که آب مرغ کشیده شد و مرغ شروع کرد به سرخ شدن

کمی کره و زعفران دم کرده به مرغ اضافه کنید و بذارید مرغ و هویج و پیاز کمی سرخ بشن

 

مرغ شما حاضره

به همین راحتی

و بهتون قول میدم خیلی خوشمـــــــــــــــــــــــزه خواهد بود

 

نکته:شما میتونید همین روش رو با گوجه رنده شده و یا رب بجای زعفران هم انجام بدید

با اینکه از ادویه های مختلف هم میتونید استفاده کنید

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





عیش السریا(فرنی با نان تست)


باقالی پلو


شپردز پای


نوروز مبارک






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است