برای درست کردن لازانیا روشهای مختلفی هست
به نظر من رمز عالی شدن لازانیا سس بشامل و پنیر هست
این سس باعث میشه لازانیای نرم و خیلی خوشمزه ای درست کنید
با ما همراه باشید...
برای سس این لازانیا من پیاز رو تفت دادم و گوشت چرخ کرده و سوسیس و قارچ رو بهش اضفافه کردم و خوب تفت دادم
آویشن و نمک و زردچوبه و فلفل هم اضافه کردم
در نهایت رب گوجه هم اضافه کردم و خوب تفت دادم
برای سس بشامل:
1/5 لیوان شیر رو با 3 یا 4 قاشق غ خ آرد مخلوط کردم و روی حرارت هم زدم تا غلیظ مثل فرنی شد
بعد 25 گرم کره و 2 قاشق غ خ خامه هم بهش اضافه کردم و هم زدم تا یکدست شد
در نهایت کمی فلفل سیاه و نمک بهش اضافه کردم
ورقه های لازانیا رو آب جوش ریختم تا حدود 10 دقیقه نرم شد و اونا رو آبکش کردم
فر رو روی 200 درجه روشن کردم
توی ظرف پیرکس کمی سس بشامل ریختم و یه لایه ورق لازانیا چیدم
از مایه گوشتی روی ورقه ها چیدم و باز سس بشامل و پنیر پیتزا ریختم و این کار رو تا تموم شدن ورقه های لازانیا ادامه دادم
روی لایه آخر باید سس بشامل فراوانی ریخته بشه و همینطور پنیر پیتزای زیادی بریزید


ظرف رو به مدت 30 دقیقه یا زمانی که پنیر ذوب شده و طلایی بشه در فر بذارید
سپس از فر درآورده و بعد از 15 دقیقه یا زمانی که کمی خنک بشه صبر کنید و بعد برش زده و نوش جان کنید
این نکته خیلی مهمه چون وقتی پنیر کمی خنک بشه طعمش مشخص میشه

