یه غذای شیک،مجلسی و به شدت چشم نواز و صدالبته شکم نواز
و چون از تنوع رنگی زیادی برخورداره نیاز به تزئین نداره. جون میده برای جشن تولد.
مراحل کار رو تصویری براتون میزارم چون قبلا به اندازه کافی دستور گراتن داشتیم و سبک کار دستتون هست.
فقط قبلش چند تا نکته بگم: آشیانه ها رو به آهستگی داخل آب جوش بگذارید و اصلا هم نزنید تا بتونید کامل درش بیارید. داخل آب جوش روغن و نمک بریزید.
برای مواد روی پاستا من از این دستور استفاده کردم. قارچ رو هم جداگانه تفت دادم. شما میتونید قارچ رو با گوشت چرخکرده هم تفت بدید.
کف ظرف رو هم با سس بشامل پوشوندم.












