یه طعم و عطر خوش...یاد و خاطره کودکی رو در آدم زنده میکنه و قیمه پلو این حس رو در من ایجاد میکنه
با تمام وجودم عاشق عطر و طعم این غذا هستم
مواد لازم:
برنج:4 پیمانه
لپه: 1/5 تا 2 لیوان
گوشت خورشتی یا چرخ کرده:400 تا 500 گرم
گلاب: 2 تا 4 قاشق غ خ
پودر هل: به میزان مورد علاقه
دارچین و زردچوبه
زعفران: به مقدار لازم (هرچی بیشتر بهتر)
رب گوجه فرنگی:1 تا 1/5 قاشق غ خ
روغن
پیاز:1 عدد

برنج رو چندساعت خیس کنید
لپه رو هم بعد چند ساعت خیس کردن با آب و نمک بپزید(نه در حد له شدن)
گوشت اگه خورشتیه بپزیدش
برنج رو آبکش کنید و کنار بذارید
تو تابه 1 پیاز رو نگینی کرده و در روغن تفت بدید سپس گوشت رو اضافه کنید و وقتی خوب تفت خورد
لپه رو هم اضافه کرده و تفت بدید و زردچوبه و فلفل و دارچین و رب گوجه و نمک بهش اضافه کنید
1/4 لیوان آب هم اضافه کرده در تابه رو بذارید تا مواد خوب جا بیفته و آبش کامل کشیده بشه

توی قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید
ته دیگ من: روی روغن زیره پاشیدم و سیب زمینی ها رو روش چیدم و کمی نمک و زعفران هم بهش اضافه کردم
روی ته دیگ لایه لایه برنج و مایه گوشت و لپه رو اضافه کنید و روی هر لایه زعفران و هل هم بپاشید




گلاب رو هم روی لایه آخر بریزید و زعفران و هل حسابی هم اضافه کرده و برنج رو بذارید به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت با
حرارت خیلی ملایم دم بکشه


شما برای تزیینش از خلال بادام و پسته و زرشک و زعفران میتونید استفاده کنید
من فقط زرشک تو دسترسم بود
انقدر این غذا خوشمزه بوووووووووووووووووووووود که هیچیش نموند



