الی بانو


اگه طعم نارگیل و آناناس رو دوست داریک شک نکنید و این کیک فوق العاده رو حتمااااااااااااااااااااا درست کنید

بافت بسیار معرکه ای داره

عطر و طعمش هم بی نظیره مخصوصا با گاناشی که روی کیک میدیم

 

مواد لازم:

آرد: 2پیمانه

شیر: 1 پیمانه (یا 3/4 پ شیر و 1/4 پ آب آناناس)

شکر: 1 پیمانه (برای شیرین تر شدن 1/3 پیمانه دیگه شکر میتونید بریزید)

کره : 1 پیمانه یا 250 گرم یا بجاش روغن مایع (اما با کره طعمش معرکه تره)

تخم مرغ : 3 عدد درشت همدمای محیط

پودر نارگیل ریز: نصف پیمانه یا 3/4 پیمانه

وانیل : 1/5 قاشق چ خ

جوش شیرین :1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

تکه های کمپوت آناناس: مقداری (نازک برش بزنید که ته نشین نشن)

 

ابتدا همه مواد رو بیرون بذارید تا همدمای محیط بشن و کره نرم بشه

آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط و 3 بار الک کنید

فر رو روی 180 درجه روشن کنید و قالب 23 سانتی رو کاغذ روغنی انداخته یا چرب و آرد پاشی کنید

 

کره نرم شده رو خوب با شکر بزنید سپس تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدوم رو 2 دقیقه بزنید

و وانیل رو هم اضافه کنید

 

 

 

شیر رو در سه مرحله اضافه و مخلوط کنید

 

 

مخلوط آرد رو هم کم کم اضافه و با دور کن همزن مخلوط کنید (نهایتا 5 تا 6 ثانیه)

 

 

پودر نارگیل رو هم اضافه کنید  (من برای رنگ کیکم کمی زعفران اضافه کردم)

 

 

 

مایه کیک رو در قالب ریخته و اناناس ها رو روی مایه بچینید و به مدت 50 تا 60 دقیقه یا زمانی که تستر تمیز از کیک خارج بشه

در فر بذارید...من اول میخواستم کیکم میان تهی بشه برای همین وسطش لیوان گذاشتم اما پشیمون شدم و لیوان رو خارج کردم

 

 

کیک رو بذارید خوب سرد بشه

 

برای گاناش:

1 بسته خامه صبحانه رو روی حرارت داغ کنید و قبل از جوشیدن خاموش کنید

60 گرم شکلات تلخ  (70 درصد) رو با 2 قاشق شکر بهش اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه

(میتونید 100 گرم شکلات شیری اضافه کنید) این مخلوط رو روی کیک بدید رو روشو با پودر نارگیل یا آناناس یا هرچی دوست 

دارید تزیین کنید...

راستی بافت این کیک خیلییییییییییییییییییییییییی عالیه

نوش جان

 

 

 

نکته: به جای گاناش میتونید شهد آناناس روی کیک بدید یا اینکه روش کمی شهد مربا یا شیرعسلی یا خامه صبحانه

بکشید و پودر نارگیل بپاشید

 

 

 

این هم بافت عالی کیک:

 

 

 

شهد آناناس از اسرا جون :

شکر و آب رو مخلوط کنید و بگذارید روی شعله تا بجوشه و شکر حل بشه و چند جوش بزنه، بعد 1.4 لیوان آب آناناس رو بریزید
 
و بگذارید داخل یخجال تا سرد بشه اگه عجله داشتید بگذارید فریزر تا حسابی خنک بشه.
 
کیک رو از فر خارج کنید، شیره خنک رو روی کیک داغ بریزید. میتونید کیک روش برش بزنید بعد شیره رو روش بریزید
 
اینطوری شربت راحتتر بخورد کیک میره. شیره رو در دو مرحله روی کیک بدید. اجازه بدید کیک خنک بشه بعد از قالب خارج کنید.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





هلی کتنی یا گوجه سبز کوبیده


سوپ بروکلی


گوش فیل


مرغ با سس پرتقال






نظرات شما


SARA :
سلام..ممنون از دستور کیک

برای رویه کیک میزان شکر و اب چقدر باید باشه؟
******************************************
سلام خواهش میکنم

اگه شهد میخواین نصف لیوان شکر رو با نصف لیوان آب و یکم آب آناناس بذارید یکم بجوشه بعد وقتی کیک و شربت هر دو خنک شدن روی کیک بریزیدش
مریم :

سلام.این کیک رو هم درست کردم البته به توصیتون فقط از کره استفاده کردم.بسیارعالی شده.عطر و طعمش واقعا بینظیره
بسیارتشکرخانم هنرمند.موفق باشین

---------------------------------------------------

 

سلام مریم جان نوش جونتون عزیزم..ممنونم از اعتمادی که به دستورات دارید و راضی هستید

ساجده :

سلام ممنون از آموزش های بسیار خوبتون.در ارتباط با این آموزش سوالی نداشتم. فقط از این طریق خواستم از شما خواهش کنم اگه ممکنه کیکی که با شیر عسلی درست میشه آموزش بدید. یک قوطی شیر عسلی دارم دلم میخواد کیک باهاش درست کنم اما بلد نیستم. ممنون میشم لااقل طرز تهیه را برام توضیح بدید. خیلی ممنونم.

---------------------------------------------

سلام عزیزم

یه دستور با شیرعسلی تو راهه کمی صبر کنید

البته بستنی و کوکی شیر عسلی و باونتی و اسلایس در سایت هستند و میتونید با شیرعسلی درست کنید