الی بانو


ایده ی این کوکی های خوشمزه و لطیف رو من از وبلاگ دلیس گرفتم

این کوکی به خاطر داشتن شکر قهوه ای و شکلات عطر خیلی عالی دارن و بخاطر داشتن کره بافت لطیف و

نرمی با کاور کرانچی دارن

 

مواد لازم:

آرد الک شده : یک و یک چهارم پیمانه
 
کره : 120 گرم
 
شکر قهوه ای: نصف پیمانه 
 
شکر سفید : یک سوم پیمانه یا حدودا 55 گرم
 
تخم مرغ: یک عدد
 
شکلات سیاه چیپسی (یا شکلات تلخ خرد شده): 100 گرم
 
وانیل:.نصف قاشق چای خوری
 
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
 
 
طرزتهیه:
 
فر رو روی 180 درجه گرم می کنیم.
 
کره رو حتماااااااااا باید نرم و به دمای محیط باشه
 
بعد شکر ها, و کره رو با هم می زنیم.
 
 
 
 
مخلوط شدن تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و باز کمی می زنیم تا خوب با مواد مخلوط شن
 
 
 
 
 
 
حالا آرد و بیکینگ پودر رو که با هم الک کردیم اضافه می کنیمو با قاشق هم بزنید 
 
 
 
 
در نهایت شکلات رو اضافه می کنیم و با قاشق کمی هم می زنیم تا با مواد مخلوط شه.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و از کوکی ها اندازه یک گردو بردارید و سینی فر با فاصله بچینید چون کمی پهن میشن
 
حالا داخل فر قرار میدیم. به مدت 10 دقیقه! بعد از 10 دقیقه وقتی چک کنین.
 
انگار کوکی ها هنوز نرمندو به زمان بیشتری نیاز دارن, ولی اگه بزارین بیشتر بمونه,
 
اول خیلی خوب به نظر میاد ولی وقتی سرد شه, خیلی خشک می شه.
 
بعد از این که از فر درآوردیم , می ذاریم حسابی خنک شن
 
بعد از این که همه کوکی ها خنک شدن, می بینین که کم کم خودشون رو می گیرین .
 
داخل ظرف در داری که خوب کیپ بشه می ذاریمشون. این کوکی تا چند روز تو ظرف در بسته خوب می مونه. 
 
 
 
 
با چای یا قهوه خیلیییییییییییییییییییییی میچسبه 
 
 
 
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خیارشور


کیک انگلیسی


زیتون پرورده


کیک 1 2 3 4






نظرات شما


پریسا :
سلام خسته نباید میشه بجای کره از روغن مایع استفاده کرد ؟
****************************
سلام ممنونم
نه به هیچ وجه نمیشه
فقط میتونید بجای کره از کره گیاهی استفاده کنید
سمانه :

سلام تشکر میکنم از آموزش های بسیار خوبتون. در این دستور حتما باید از شکر قهوه ای استفاده کرد؟ در شهر ما این شکر خیلی سخت پیدا میشه.

------------------------------------

سلام عزیزم خواهش میکنم

نه اجبار نیست شما از شکر معمولی استفاده کنید