این دستور عالی رو از یک سایت خارجی ترجمه کردم
امیدوارم خوشتون بیاد
توضیحی کلی درباره ترایفل:
ترایفل یه دسر انگلیسی هست که از لایه های شامل انواع میوه و ژله و کیک و بیسکوئیت و خامه و کمپوت و پودینگ و شکلات و ...
تشکیل شده ترتیب استفاده و نوع مواد مهم نیست شما از باقیمونده انواع کیک و... میتونید درستش کنید
این ترایفل که ترجمه کردم با لایه های پودینگ کدو حلوایی و پودینگ وانیلی و بادام کاراملی درست شده
شما میتونید از انواع پودینگ و مغزهای کاراملی و... استفاده کنید
***مواد لازم برای پودینگ کدوحلوایی:
1/3 فنجان آرد ذرت
1/2 فنجان شکر دانه ریز
دارچین 1/2teaspoon
1/8 قاشق چای خوری جوز
1/8 قاشق چای خوری میخک
کمی نمک
3 فنجان شیر سرد
3/4 فنجان کدو حلوایی پوره شده
عصاره وانیل 1 قاشق غذا خوری
***پودینگ وانیلی :
1/3 فنجان به همراه 1 قاشق غذا خوری آرد ذرت
1/2 فنجان شکر
کمی نمک
3 فنجان شیر سرد
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
***بادام کاراملی:
1/2 فنجان کارامل
1/2 فنجان بادام خورد شده
برای پودینگ کدوحلوایی:
آرد ذرت ، شکر ، دارچین ، جوز ، میخک ، نمک و شیر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند
یا اینکه همه رو در کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید
مواد رو در قابلمه ای روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه
درنهایت کدو حلوایی و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید...غلظت مواد باید مثل فرنی باشه
برای پودینگ وانیلی:
به ترتیب پودینگ کدوحلوایی عمل کنید فقط در این پودینگ کدو حلوایی حذف میشه
برای بادام کاراملی:
کارامل و بادام راروی حرارت کمی تفت بدید تا بادام قهوه ای بشه
شما میتونید خودتون کارامل درست کنید
حالا این مواد را لایه لایه در ظرف مورد نظر بریزید و دریخچال بذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید
نوش جان