دستور اصلی از زهرا ایمانی پور
مواد لازم برای خمیر تارت:
آرد:225 گرم (هر پیمانه آرد مساوی با 125 گرم)
کره:100 گرم
پودر قند:1/3 پیمانه یا لیوان
تخم مرغ:1 عدد
نمک:نوک قاشق چ خ
مواد لازم برای کرم شکلاتی:
پودر خامه نصف لیوان
شکلات تخته ای
شیر نصف لیوان
شکر چند قاشق تا وقتی شیرینیشو دوست داشته باشید
پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق
فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید
ابتدا همه ی مواد خشک شامل آرد و پودر قند و پودر کاکائو و نمک رو در کاسه ای بریزید و کره خرد شده و نرم رو هم به اون اضافه کنید
و با نوک انگشتان شروع کنید به مخلوط کردن که یه چیزی شبیه خرده نان به دست میاد
سپس تخم مرغ رو اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری به دست بیاد
قالب های تارت یا مافین رو چرب کنید و مقداری از خمیر توی قالب پهن کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بذارید تا بپزه
توی این مدت کرم داخل تارت رو آماده کنید
*******************************************************************************************
اما کرمی که بیتا جان درست کرده به نقل از خودشون:
پودر خامه + شیر + شکر + مقدارزیادی کاکائو رو با همزن
روی دور تند زدم که سفت شد و توی تارت ها ریختم
پودرخامه و شیر به یک میزان مساوی شکر هم که ذائقه ایه و کاکائو هم اونقدری ریختم که رنگ خوبی بده

