این کیک رو برای عمه شوهرم بردم که خدا روشکر خیلی دوس داشتن
کیک خیلی خوشمزه و راحت و باحالیه
درست کردنش خیلی کیف داره
مواد لازم:
آرد:2/5 پیمانه یا لیوان فرانسوی + 2 قاشق غذاخوری
شکر:1/5 پیمانه یا لیوان
روغن:1/2 پیمانه یا لیوان
بیکینگ پودر:2 قاشق مربخوری سرصاف
تخم مرغ :3 عدد (به دمای محیط رسیده باشن)
وانیل:1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو :2 قاشق غ خ
شیر یا آب:1 پیمانه
تخم مرغ رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید ...آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کنید
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا کرم و کشدار بشه

سپس روغن رو اضافه و مخلوط کنید
شیر رو هم اضافه و مخلوط کنید

حالا همزن رو کنار بذارید و آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه و با لیستک به صورت دورانی مخلوط کنید
فر رو هم روی 180 درجه روشن کنید

مایه آماده شده رو به دوقسمت تقسیم میکنیم و توی یکیش 2 قاشق پودر کاکائو و توی یکیش دوقاشق آرد می ریزیم و مخلوط
میکنیم
قالب رو چرب کنید یا کفش کاغذ روغنی بندازید
یک ملاقه یا قاشق از مایه وانیلی سفید وسط قالب بریزید
و یک ملاقه یا قاشق از مایه قهوه ای وسط مایه سفید بریزید...همین کار رو تا تموم شدن هر دورنگ ادامه بدید
هروقت احساس کردید داره کج میشه آروم به کمک کج کردن قالب اونو به مرکز هدایت کنید


بعد با خلال دندون میتونید از دیواره قالب به مرکز کشیده یا از مرکز به دیواره قالب بکشید که طرح دار بشه

و به مدت 40 تا 50 دقیقه توی فر بذارید...بعد از نیم ساعت چک کنید که نسوزه


برای تزیینش من از گاناش قهوه ای و سفید استفاده کردم به این صورت:
یک خامه صبحانه روبا 50 گرم کره روی بخار کتری گذاشتم تا خوب داغ شد و قبل از جوشیدن برش داشتم
بعد تو دوتا ظرف نصفش کردم و 50 گرم شکلات قهوه ای به یه ظرف و 50 گرم شکلات سفید به یه ظرفم اضافه کردم و اونا با حرارت خامه ذوب شدن
و بعد از اینکه از حرارت افتادن اول روی کیکم رو گاناش قهوه ای کشیدم
بعد گاناش سفید رو تو قیف یه بار مصرف ریختم و سرشو سوراخ کردم و روی گاناش قهوه ای دایره کشیدم و با خلال دندون هم نقش ها رو ایجاد کردم




متاسفانه از این کیک عکس برش ندارم چون برای کسی برده بودم
اما دیروز دوباره درسن کردم و از برشش عکس گرفتم که متاسفانه دومی مثل اولی نشد



