برای درست کردن پوست مرکبات شکری به پوست پرتقال نیاز داشتم
وقتی پوست پرتقال رو جدا کردم به این فکر افتادم با فیله پرتقال هم یه مربا درست کنم
از قضا من با 5 تا پرتقال هم پوست مرکبات شکری درست کردم، هم مربا ، هم شربت خوشمزه با طعم قوی پرتقال که محشر بود
مواد لازم:فیله پرتقال: 400 گرم
شکر:400 گرم
آب پرتقال: 2 لیوان
پرتقال ها رو به شکلی که عکس گذاشتم فیله کنید:
البته میتونید نصف نکنید و درشت ترد فیله کنید


آب پرتقال رو به همراه شکر روی حرارت بذارید تا وقتی که شکر حل بشه و غلظت آب پرتقال مثل شهد مربا بشه
حرارت رو خاموش کنید و فیله هها رو توی شهد ریخته و 10 تا 12 ساعت بذارید به همون حالت بمونه
این کار برای اینه که پرتقالا حسابی آب بندازه و دیگه بعد پخت کپک نزنه

بعد از این ساعت میبینید که حسابی شهد رقیق شده کاری کهه میکنید اینه که فیله ها رو جدا کنید و بذارید شهد بازم روی حرارت
غلیظ مثل شهد مربا بشه(سفت نشه مثل کارامل حواستون باشه)
بعد فیله ها رو اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه حرارت رو خاموش کنید و بعد از سرد شدن مربا بذاریدش تو یخچال

*******************************************************************************************************
اگه خواستید مربا رو تبدیل به مارمالاد کنید احتیاج به 1 قاشق غ خ پودر ژلاتین دارید
به این شکل که پودر /زلاتین رو با 1/4 لیوان اب سرد به روش بن ماری حل کنید و با مربا توی آسیاب یا مخلوط کن ریخته تا خوب مخلوط
و پوره بشه
این مارمالاد رو با انواع شیرینی و کیک و... میتونید سرو کنید
