سلام دوستای عزیزم
یلدای همتون مبارک
شما هم قبول دارید با زندگی های امروزی و آپارتمان هایی که ماها توش زندگی می کنیم
گاهی حسرت یه کباب خوشمزهب ه دل آدم میمونه اونم تو این سرما که اصلاااااااا بیرون نمیشه رفت
می دونین آخه شهرکرد الان حداقل 30 درجه زیر صفره و یخبندونه
من هم که کباب خیلی دوست دارم از بخت بد کباب پز پلین هم بهمون کادو نداده خخخخخخخخخخ
پس کباب تابه ای بهترین گزینه برای یه کباب خوشمزه و دلچسبه که از کباب رو زغال هم خوشمزه تره
و خیلییییییییییییییییییی هم راحته
پس از دستش ندید
مواد لازم برای 2 نفر:
فیله مرغ:8 عدد
گوجه فرنگی :2 عدد
فلفل دلمه ای :برای بین مرغ ها درصورت تمایل
آب لیمو ترش یا آبلیموی تازه و طبیعی:2 قاشق غ خ
نارنج:1 عدد
کره:30 گرم
نمک و فلفل و درصورت تمایل پاپریکا
پیاز متوسط:1عدد
زعفرون آبزده مشتی:1 قاشق غ خ
ماست یا خامه:3 قاشق غ خ
سیخ چوبی:6 عدد
فیله ها رو توی نمک و فلفل و پاپریکا و زعفرون و ماست 3 ساعت بخوابونید
نیم ساعت آخر 1 قاشق از آبلیمویی که گفتم رو روی مرغ ها بریزید

بعد فیله ها رو از وسط نصف کنید که باریک تر بشه و راحت فرم بگیره و به شکل حلزون بپیوچونید و با فلفل دلمه ای
یکی در میون به سیخ بکشید


گوجه ها رو هم سیخ بزنید البته بدون سیخ راحت تره
کف تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ ها رو توش بچینید اگه اندازه نبود کمی از سیخ ها بشکنید

حالا در تابه رو بذارید به مدت 10 دقیقه

بعد در تابه رو باز کنید و مخلوط پیاز رو هم کنار جوجه ها بریزید تا سرخ بشن
حالا کره رو تو یه ظرف آب کنید و 1 قاشق آب لیمو ترش و آب نارنج توش بریزید و هر 3 دقیقه یکبار بارس روی جوجه ها بکشید


و سیخ هر رو برگردونید تا دوطرفش خوب طلایی بشه

گوجه ها رو هم وقتی سرخ شدن از تو تابه بردارید
الان یه جوجه کباب خوشمزهههههههههه ورژن رستورانی دارید که از خوردنش سیر نمیشید
با پلو زعفرونی هم میتونید سرو کنید
نوش جان


