الی بانو


این غذای خوشمزه و راحت از انگلستان به ایران اومده و هم یه غذای انگلیسی محسوب میشه و هم یه غذای جنوبی

غذای خیلی راحت و خوشمزه ای هست و مطمئنم بعد از یه بار درست کردن مشتری همیشگیه اون میشید

از شف طیبه ی عزیز بابت ایده ی این دستور ممنونم

البته شف عزیز این غذا رو با گوشت چرخ کرده درست کردن ولی من با مرغ و قارچ درستش کردم

این هم بگم مواد داخل این غذا کاملا سلیقه ای هست و شما امکاناتی

که تو یخچال دارین راحت میتونین درستش کنین و از خوردنش لذت ببرین

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط :4 عدد

سینه مرغ: 1/4 یک سینه

قارچ:4 عدد

پیاز:1عدد

زرشک:1 قاشق غ خ

جعفری خرد شده:2 قاشق غ خ

نمک و فلفل و زردچوبه

رب گوجه فرنگی:1 قاشق غ خ

آب لیموترش:1 قاشق

تخم مرغ:1 عدد

آرد سوخاری:1 کاسه و 2 قاشق برای داخل سیب زمینی ها

ابتدا سیب زمینی ها رو بپزید(یا با قابلمه یا فر یا ماکروفر)

تو تابه پیاز رو تفت بدید و طلایی که شد مرغ رو اضافه کنید وقتی مرغ کمی سرخ شد

قارچ رو اضافه کنید و بذارید با مرغ و پیاز تفت بخوره تا آبش کشیده بشه

 

 

حالا 1 قاشق رب گوجه رو اضافه کنید و بذارید رب گوجه 2 دقیقه تفت بخوره

بعد از این مرحله نمک و فلفل و زردچوبه و آب لیمو ترش رو اضافه کنید

حالا زرشک و جعفری رو اضافه کنید و زیر تابه رو خاموش کنید(نباید جعفری و زرشک رو تفت بدید چون رنگش عوض میشه)

 

 

 

سیب زمینی ها رو تو یه کاسه خوب خوب له کنید و 1 تخم مرغ و 2 قاشق ارد سوخاری و نمک و فلفل بهش اضافه کنید

 

 

از سیب زمینی یه گلوله اندازه یه نارنگی تقریبا بزرگ تو دستتون پهن کنید و 1 قاشق از موادتون رو وسطش بذارید

 

 

 

و آروم با دستتون سیب زمینی رو مثل بقچه دور مواد گوشتی ببرید و اون روی کل موادتون بپوشونید و بعد تو دستتون پهنش کنید

 

 

 

حالا اونو تو آرد سوخاری بذارید و خوب با ارد کاورش کنید

 

 

و تو روغن داغ و زیاد تو یه قابلمه گود کوچیک دو طرفشو سرخ کنید و رو توری یا دستمال آشپزخونه بذارید روغن اضافه اش گرفته بشه

 

 

 

نوش جان 

حتما این غذای فوق خوشمزه رو امتحان کنید

راستی از مواد بین سیب زمینی های من اضافه اومد من دوتا اسنک با نون معمولی درست کردم خیلی خوشمزه بودن

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اینم پتات چاپ جدید که درست کردم

به جای مرغ و قارچ

با قارچ و پنیر درست کردم

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسنک قارچ و گوشت


کباب عربی سفید


بشقاب داغ


ژله تصویری






نظرات شما


ناهید :

سلام
خوشمزه بود ممنون . کاش راهی بود که زیاد به خودش روغن نگیره . البته با دستمال مخصوص روغن اضافی روشو گرفتم ولی باز روغن داشت

***************

سلام نوش جان

من خودم رو توری گذاشتمشون و بعد با دستمال هم باز روغنشو گرفتم به نظرم روغنش تا حد زیادی گرفته شد

مامان درسا :

سلام الی جون مرسی مثل همیشه عالی بود

------------------------------

سلام عزیزم

ممنونم خانمی

 

صبا بانو :

همه چیش خوبه جز اسمش کاش اسمشو خودمون عوض کنیم
من هر چی به شوهرم اسمشو گفتم براش جا نیفتاد اخرش گفتم کوکوی شکم پر شبیه سمبوسه
بعد گفت خوب از اول بگو سمبوسه درست کردی دیگه به جای نون سیبزمینی زدی
خلاصه که سر اسم به تفاهم نرسیدیم

-----------------------

هههههههههه خب اسمشه دیگه عزیزم

 

کفایت :

سلام خانم خیلی خوشم اومد از این دستورتون. ولی هیچ میدونستین این پتات چاپ اولین باری که کشور ایران درستش کرد در خوزستان بود و سالها بعد به شهرهای دیگه رواج پیدا کرد.در خوزستان به جای زرشک از کشمش استفاده میکنن.

************

سلام کفایت جون

ممنونم دوست عزیزم

نه فکر میکردم مال بوشهر بوده، البته همه جای ایران سرای من است و فرقی نداره

اما ممنونم بخاطر اینکه این دستور اصلی رو بهم گفتی

پس منم یه بار با کشمش امتحانش میکنم

مامی سالار :

خیلی عالی من این غذا را خیلی دوس دارم اسمش را بلد نبودم ممنون
این جا خیلی خوبه خیلی استفاده می کنم باز هم ممنون

***************************

خواهش میکنم دوست عزیز

و ممنونم بابت دلگرمی زیادی که به من دادید