الی بانو


چیکن پارمزان یه غذای خوشمزه ی ایتالیایی هست که معمولابا پاستا سرو میشه

اماشما میتونید این غذای خوشمزه رو بدون پاستا و با انواع دورچین ها سرو کنید

مخصوصا با سس پستو هم خیلی خوشمزه میشه

من ایده این غذای رو از شف طیبه گرفتم البته با تغییرات خودم

مواد لازم:

سینه مرغ:نصف یک سینه

گوجه فرنگی:2 عدد

قارچ: 2 عدد

ریحان خرد شده:5 قاشق غذاخوری

پیاز:1عدد

سیر:2حبه

پنیر پارمزان:1 لیوان (کمترم میتونید بریزید)

آرد:1 لیوان

تخم مرغ: 1 یا 2 عدد

نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا

روغن زیتون (اگه نداشتید با همون روغن مایع معمولی درست کنید)

زیتون خرد شده(من نداشتم و نریختم)4 قاشق غ خ

اسپاگتی یا پاستا برای سرو

مواد لازم برای سرو پاستا:

خیار شور ریز خرد شده:1 کاسه

پاستا نصف 1 بسته

نمک و فلفل و کمی زردچوبه

ریحان خرد شده:نصف لیوان

سس مایونز:1 قاشق

ماست:1 قاشق

آب 1 عدد لیمو ترش

 

در ابتدا سینه مرغ رو برش های نازک بزنید و در کیسه فریزر با بیفتک کوب آروم بکوبید تا نازک بشه و کمی نمک بهش بزنید(زیاد نشه)

 

 

 

بعد آرد و 2 قاشق ار پنیر پارمزان رو با یه کوچولو نمک و پاپریکا تو یه بشقاب مخلوط میکنیم

و تو یه بشقاب دیگه تخم مرغ رو شکسته و خوب هم میزنیم

و سینه مرغ ها رو دونه دونه اول تو مخلوط آرد میزنیم

 

بعد توی تخم مرغ:

 

 

بعد دوباره تو آرد:

 

 

و تو روغن زیتون یا معمولی در حدی که طلایی بشن سرخشون میکنیم:

 

 

 

تو این فاصله آب رو تو قابلمه با کمی نمک و روغن و زردچوبه میذاریم بجوشه برای درست کردن پاستا

و حالا سس مخصوص روی چیکن رو درست میکنیم:

تو تابه با روغن زیتون پیاز و سیر رو تفت بدید

 

 

بعد قارچ رو اضافه کنید و بذارید سرخ بشه

 

 

حالا گوجه رو اضافه کنید و وقتی سرخ شدن فلفل سیاه و نمک و پاپریکا و آب لیمو ترش رو اضافه کنید

و حرارت رو خاموش کنید و نصف ریحون خرد شده رو اضافه کنید

 

 

 

فر رو رو 220 درجه روشن کنید

از سس روی مرغ ها بریزید و رویاونا هم پارمزان بریزید و تو سینی فر چرب شده بچینید

و بذارید تو فر تا زمانی که پنیر اب بشه حدود 10 تا 15 دقیقه زمان میبره

 

 

 

خب حالا پاستا رو تو آب که جوشیده ریخته و 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد آبکش کنید(اگه نرم نشده بودن بیشتر زمان بدید)

 

 

 

پاستا رو تو یه کاسه با خیار شور و ریحون خرد شده و نمک و فلفلو پاپریکا و سس و ماست و آب لیموترش مخلوط کنید

 

 

 

پاستا رو تو بشقاب بکشید:

 

 

چیکن پارمزان رو که از فر دراوردید روی پاستا توی هر بشقاب یه تیکهشو قرار بدید:

 

 

 

و این غذای معرکه رو نوش جان کنید:

 

 

 

 

این هم یه تیکه بدون پاستا:

 

 

این هم بافت برش خورده ی غذا:

 

 

انقد دوسش داشتم که هی فرت و فرت ازش عکس گرفتم

اعتماد به نفس رو دارینsmiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





بستنی شیر عسلی


کاپ کیک پنیر خامه ای مغزدار 2


باواریای توت فرنگی


چیزکیک کوکی






نظرات شما


طناز :
سلام. من دیشب واسه شام درست کردم .خیلی خیلی عالی و خوشمزه بود . ممنون . البته بدون پاستا سرو کردم .
***************************************
سلام
نوش جان عزیزم
مریم :
واقعا عالی بود ممنونم ازتون
فائزه :
من این غذا رو چندین بار درست کردم و رفته تو لیست غذاهای محبوب خانواده ام.واقعا عالیه و همه خوششون اومده
ممنون از شما که هنرتون رو با ما به اشتراک میذارید.
موفق و پاینده باشید
*********************************

نوش جانتون دوست عزیز
خواهش میکنم… شما هم همیشه موفق باشید
رویا :

آفرین مرغ ها رو پسندیدم اگه من جای شما بودم با کاهو وباگت سرو می کردم.آفرین خوش ذوق

************************************

ممنونم دوست عزیز

محمد :

الی خانم خوش به حال شوهرت . چه به به هایی بهش میدی میخوره. کاش ازین غذاها گیر ماهم میومد.

-------------------------------------------

سلام

ممنون ازشما

سارامین :

عالی بود الی جون
مث همیشه ...

************

ممنونم سارامین جون

نرگس :

به نظر عاااااااااااااالی میاد

دستت درد نکنه

************

ممنونم عزیزم

لطف داری

selma :

خیلی خوشمزه به نظر میاد ممنون
ولی فکر کنم زمان فر اشتباه تایپی داره خانمی

******************

ممنونم عزیزم

درسته اصلاحش کردم

مرسی که بهم گفتی