آناهید


دستور خمیر:
مایه خمیر 2 1/4 ق چ / شکر 1ق چ/آب گرم 1 ف/نمک 1 ق چ/آرد 2-3 ف/روغن زیتون 2 ق غ

1)آب+شکر+مایه خمیر مخلوط می کنیم حدود 5-10 دقیقه بمونه تا عمل بیاد
2)بعد نمک + روغن رو به مواد (1) {مایه خمیر و شکر و آب} اضافه می کنیم
آخر سر آرد رو اضافه می کنیم ( برای من همیشه 2 ف آرد کافیه ممکنه بسته به نوع آرد تا 3 ف هم لازم بشه )
تا حدی آرد می خواد که خمیر به دست نچسبه ، خمیر باید لطیف و سبک باشه
خمیر 1 ساعت استراحت کنه تا 2 برابر بشه حجمش
یه ورز کوچیک می دیم دوباره تا حباب ها خارج بشه (ورز کوچولو) و خمیر رو باز می کنیم دوباره 10 دقیقه بمونه و بعد مواد دلخواه رو روش می ریزیم

این خمیر هم نازک هم ضخیمش خوشمزه است - من خودم خیلی نازک باز می کنم تا حسابی کریسپی باشه

موادی که من داخل پیتزا ریختم: مرغ پخته / قارچ / پیاز / فلفل دلمه ای / تره

مواد رو روی خمیر پهن شده د ر سینی فر بچینید و روش پنیر پیتزا بریزید و تا وقتی پنیر اب بشه تو فر قرار بدید

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شوربا ماست


کیک رولتی


پیراشکی کرم دار


نان پیتا






نظرات شما


کفایت :

کاش 2 تیکشو میفرستادی اینور

*******************************

تقدیم به شما عزیزم