این دستور عالی رو از سایت آشپزانه برداشتم و بسیار خوشمزه بود دست مدیر کل این سایت درد نکنه
این کیک بسیار خوشمزه و خوش عطره
دستور اصلی این کیک با چای دم کرده هست
مواد لازم:
قبل از هر چیز ؛
چاشنی عشق........................ فراووووووووووووون
تخم مرغ ............................. 3 عدد
گردو.................................. نصف پیمانه
دارچین............................... نصف تا 1 ق م(بستگی به سلیقتون داره که چقدر عطر دارچین رو بخوایید تو کیک حس کنید)
نسکافه دم کرده و خنک شده ......... 1 پیمانه
روغن مایع ........................... 1 پیمانه
آرد...................................... 2 پیمانه
شکر.................................... 1 پیمانه
بکینگ پودر............................ 1 ق مربا خوری (نه سرخالی نه سرپر)
طرز تهیه:
ابتدا فر را با درجه 170 یا ماکرو فر را روی پیش گرمایش 200 میزاریم
شکر و تخم مرغها را با همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود .
سپس نسکافه رو اضافه کرده و هم زده پس از آن روغن رو اضافه میکنیم ،
آرد رو به همراه دارچین و بکینگ پودر 3 بار الک کرده و به مایع اضافه میکنیم
همراه با آن گردو هایی رو که ریز کردید اضافه می کنیم و در یه جهت مایع رو هم میزنیم(در واقع فولد میکنیم)
یادمون باشه هم زدن زیادی باعث میشه پف کیک بخوابه پس فقط در حد مخلوط شدن میزنیم
سپس توی قالبی که کف اونو با کره یا روغن جامد چرب کرده ریخته در فرم قرار می دیم 40 دقیقه کافیه تا کیکمون بپزه
من این کیک رو با باتر کریم با طعم نسکافه سرو کردم
خیلی خوش طعم و خوش عطر بود
برای درست کردن باتر کریم
70 گرم کره رو با 50 گرم پودر قند 8 دقیقه بزنید تا پوک و پف بشه
بعد 2 قاشق نسکافه رو با 1 قاشق آب جوش مخلوط و به کره اضافه و مخلوط کنید بعد با ماسوره شکوفه روی کیک بدید