قبلا یه مدل آموزش خیار شور رو الی بانو براتون گذاشت. این هم یه ورژن دیگه برای درست کردن خیار شور:
مواد لازم:
خیار قلمی
سیر
ترخون
آب و نمک
فلفل
طرز تهیه:
خیارها رو بشورید و بزارید خشک بشه. همینطور سیر و ترخون رو.



داخل ظرف مورد نظر اول یه ردیف خیارشور بریزید.

بعد سیر و ترخون و فلفل.

همینطور ادامه بدید تا ظرف پر بشه.

یکم سرکه به ظرف اضافه کنید. من برای یه ظرف سه لیتری حدود نصف پیمانه سرکه ریختم. بعد آب و نمک رو اضافه کنید. حواستون باشه که شور نشه. تقریبا برای چهار لیتر چهار قاشق چایخوری نمک استفاده کردم.
درشو محکم ببنید و برای دو هفته تو جای خنک نگه دارید تا خیارشور آماده بشه. بعد از این مدت میتونید داخل یخچال هم نگهداری کنید.
