الی بانو


برای این مرغ بسیار راحت و خوشمزه :

 

مرغ رو گذاشتم با هویج و نمک و دارچین و فلفل پخت و آبش کمتر شد 
بعد بهش زعفرون و کره اضفه کردم و گذاشتم آبش کم و غلیظ بشه 
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشمزه بود 

اگه خواستی از حالت رژیمی در بیاد بعد از پخت اول خوب سرخش کن مرغتو بعد بهش زعفرون و کره و یکم آب مرغ غلیظ اضافه کن

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نعنا شکلاتی


فرنچ تست با انجیر برشه


ته چین زرشک


فلافل






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است