الی بانو


پنکیک، یه خوردنی خوشمزه و راحت هست که همه از پس درست کردنش بر میان

من رسیپی زیادی دیدم براش ولی تو سایت بغبغو یکی دیدم که با تغییراتی اونو درست کردم و شدیدا پف کرد و خوشمزه شد

فقط کافیه یه بار درستش کنید تا دیگه هروقت گرسنتون شد، برید سراغش و… تو سه سوت آماده میشه! ;)

مواد مورد نیاز

  • آرد: دو پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر: یک پیمانه (زیاد بریزید پنکیک پُف نمی‌کنه)
  • بکینگ پودر: ۳ قاشق چای‌‌خوری
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • شیره‌ی ذرت: گیر نیاوردید، شیره‌ی خرما یا عسل
  • روغن: دو قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو یا قهوه برای اینکه دورنگ درست کنید:1 تا 2 قاشق مربا خوری

مخلوط کردن مواد

طرز تهیه‌اش خیلی راحته. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید.

توصیه: آرد رو به صورت الک شده اضافه کنید. یعنی ابتدا یکی دوبار از توی صافی رد کنید.

توی یه ظرف یا استکان، جداگانه تخم مرغ و شیر رو کمی با هم بزنید و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید.

مواد رو هم بزنید و هم بزنید تا حسابی نرم و یک دست بشه.

  اگه می‌خواید پنکیک‌تون زیاد پُف کنه: مقدار شیر، عامل تعیین کنندست. باید ذره ذره شیر رو به مواد اضافه کنید تا به یک خمیر نسبتا غلیظ برسید. یه مقدار شیر اضافی باعث میشه خمیر شُل بشه و پنکیک دیگه پف نکنه. همین یه نکته‌ی کوچیک حاصل عمری تجربه‌ست! =)

پختن

 

اگه ماهی‌‌‌تابتون بدون روغن نمی‌سوزه یا براتون مهم نیست که بسوزه، فَبِها؛ بهش روغن نزنید و رنگ پنکیک‌ها هم یکدست‌تر میشه. درغیر این صورت کفش رو یکم چرب کنید، زیاد نه ها.

بهتره ابتدا صبر کنید تا کف ماهی‌تابه به اندازه‌ی کافی گرم بشه… گرم که شد، مقداری از مایع رو بریزید و صبر کنید.

 

یکی دو دقیقه صبر کنید و بعد با یه کفگیر برش گردونید. باید قهوه‌ای کمرنگ شده باشه. یکی دو دقیقه‌ی دیگه هم صبر کنید تا طرف دیگش طلایی بشه. بعد از ماهی‌تابه درش بیارید.

*تو هر نوبت می‌تونید، یکی دوتا یا بیشتر (بسته به اندازه‌ی ماهی‌تابه‌تون) از مایع پنکیک بریزید. اندازه‌ش هم که دل‌بخواهیه.↑ پنکیک‌هایی که شیر کمتر دارن (در بالا توضیح دادم)  بیشتر پف میکنن

در آخر، پنکیک‌ها رو توی ظرف روی هم بچینید و به سبک فرنگی (!) روش شیره‌ی ذرت (داخلیش: شیره‌ی خرما!) بریزید و نوش جان البته من بخاطر همسری روش عسل ریختم هردو مدل عالی میشه

برای دورنگ شدن پن کیک مایع رو نصف کنید و تو نصفش 1 قاشق مرباخوری ککائو یا قهوه بریزید



به شما پیشنهاد میکنیم :





تارت لقمه ای شکلاتی


نان ماست


کرم زعفرانی


میلک شیک نوتلا و توت فرنگی






نظرات شما


مامان پریناز :

الی جون آرد دو پیمانه؟ اشتباه نگفتی؟ یعنی دو تا از این لیوان دسته دارا؟

----------------------------

عزیزم 2 پیمانه درسته

به عکس نگاه نکن اون فقط یه عکسه عزیزم

آرد 2 تا لیوان دسته دار

دستور پنکیک مریم بانو خیلی عالیه

مائده :

مرسی :)

 

********************

 

خواهش میکنم