مریم بانو


دستور این کیک رو از بهار سایت گرفتم و واقعاااااااا عالـــــــــــی شد. خیلی نرم و لطیف و خوشمزه. فکر کنم عکسها گویا هست و نیاز به تعریف نداره. بریم سراغ رسپی:

آهان! یه چیزی رو نگفتم و اون اینکه تو این کیک از روغن و شکر استفاده نشده (خوب رژیمی هستش دیگه) پس با خیال راحت بخوریدش

 

مواد لازم:

آرد                                                  75 گرم
شیره انگور یا شیره خرما                   نصف پیمانه
تخم مرغ                                         2 عدد
بکینگ پودر                                      یک دوم ق م
وانیل                                              یک دوم ق م

آبجوش                                          1 ق غ

 

 

طرز تهیه :


 ابتدا تخم مرغها رو با همزن حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا پوک شه .

 

 

بعد شیره انگور و وانیل و آبجوش رو اضافه کرده و دوباره میزنیم .

 

 

 

در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو داخل مایه قبلی الک می کنیم 

 

 

با لیسک هم میزنیم

 

 

قالب صبحانه را چرب کرده و آردپاشی می کنیم .

قالب را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بمدت 30 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم .

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مرغ سوخاری فلفلی


دمی لوبیا پلو


لازانیای ویژه با سه مدل پنیر


کوکی مربایی






نظرات شما


ریحانه :

دوباره سلام ممنون از راهنمایی تون این کیک رو درست کردم خیلی خوشمزه شده بود فقط یه کم حالت کش دار بود نمی شد راحت با چاقو ببری دلیلش رو شما نمی دونی؟ احساس می کنم شیره اش کمی زیاد شده بوده

------------------------------------

سلام عزیزم 

نوش جان

درسته دوستم بخاطر زیاد بودن شیره این حالت میشه

ریحانه :

با سلام 75 گرم آرد معادل چقدر پیمانه است؟

---------------------------

عزیزم 1 پیمانه آرد مساوی با 125 گرم هست 

یعنی میشه نصف پیمانه به علاوه 2 قاشق غذاخوری سرصاف