مریم بانو


مواد لازم برای چهار نفر:

لوبيا چيتي ------------------------ 3 ليوان

پياز -------------------------------- 1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگي ------------------ 1 قاشق غذا خوري

سيب زميني --------------------- ۱ عدد متوسط

نمك ،‌فلفل ، آبليمو --------------- به مقدار لازم

 

لوبیا رو از چند ساعت قبل خیس کنید و مرتب آبش رو عوض کنید.

با چهار یا پنج لیوان آب لوبیاها را بپزید. اواخر پخت سیب زمینی نگینی خرد شده رو بهش اضافه کنید. پیاز رو خلالی کنید و تفت بدید. یک قاشق رب رو بهش اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت بدید تا خوشرنگ بشه و به لوبیاها اضافه کنید. یک ربع تا نیم ساعت هم زمان بدید تا خوراک جا بیفته. البته من خودم دوست دارم این خوراک غلیظتر باشه. موقع سرو بهش آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید.

خوراک لوبیا مدلهای مختلفی داره مثلا مامانم به جای رب بهش گوجه رنده شده اضافه میکنه یا خواهرم اواخر پخت ورمیشل میریزه داخلش. من خودم گاهی گوشت چرخکرده رو قلقلی میکنم و داخلش میریزم. آقایون خانواده هم اعتقاد دارن که این خوراک در کنار نیمرو خوشمزه میشه اما راستش من تا حالا امتحان نکردم.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





بادمجون پلو


مرغ مکزیکی


رشته پلو


مرغ زعفرانی






نظرات شما


عاطفه :

ممنون از دستور پخت غذای خوشمزه ات من این خوراک لوبیا و قارچ میریزم خوب میشه

-------------------------------------------

نوش جان و ممنونم از نظر خوبت

ساسایی :

ممنون از دستور خوبت
ما این خوراک رو این جوری می پزیم
لوبیا چیتی که شب قبل خیس خوره رو اگر با زودپز هست نیم پز میکنیم و ابش رو دور میریزیم ومیشوریمش تو ابکش تا نفخش کم بشه
بعد میزاریم دوباره با اب جدید خوب بپزه تا رنگ اب رو قهوه ای کنه و حسابی جا بیفته
اونوقت رب رو تفت میدیم و 10 دقیقه قبل از سرو بهش اضافه میکنیم
ماهی تن رو روغنشو میگیریم و توی این خوراک میریزیم وخوب مخلوط میکنیم با سیب زمینی خلال سرخ شده تزئین میکنیم و به عنوان خورشت کنار برنج سرو میکنیم
ولی گاهی این خوراک رو بدون ماهی با چاشنی گلپر و فلفل سیاه به عنوان صبحانه ی زمستونی استفاده میکنیم

 

************

 

دوست عزیزم ممنون بابت آموزش خوبت