واااااااااااااای به به..دست تون درد نکنه..میشه عکسه مشک تون رو هم بذارین و اینکه از کجا میشه تهیه ش کرد؟
راستی الی بانوی هنرمند ماست رو چطور ترشش کنیم؟ممنون و سپاسگزار از شما دوست عزیزم
-------------------------
سلام عزیزم مشکم خونه مامانمه به محض رسیدنش به اینجا عکسشو میگیرم
از اونجاها که ظرف روحی میفروشن
دوست عزیز برای ترش شدن (ماست)، باید ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در پایین یخچال نگهداری كنی تا ماست ترش بشه
روش 2 برای ترش شدن ماست و تهیه دوغ
اول آب ماست بگیرین (بریزینش تو یه کیسه پارچه ای) بعد از یه روز تو یه ظرف در بسته بذارینش وقتی روش حباب تشکیل شد یعنی ترش شده
ولی برای دوغ من اول ماستو با آبو نعنا خشک و گل سرخ مخلوط می کنم بعد می ریزم تو بطری می ذارم کنار پنجره بعد دو، سه روز ترش و گازدارو خوشمزه می شه