الی بانو


سلام دوستان این کاچی خوشمزه رو حتما امتحان کنید

من از مامان یاد گرفتم اما مامی سایتم همین دستور منو داشت منم که تنبللللللللللل حال تایپ ندارم با این گشنگی و تشنگی 

روزه منو تنبل کرده 

مواد لازم:
آرد / 1 لیوان
نبات خرد شده / 1 لیوان ( میتوان 1 لیوان شکر را نیز جایگزین کرد ولی با نبات خوش طعم تر خواهد بود )
کره یا روغن محلی / 100 گرم ( با کره پاستوریزه نیز میتوان جایگزین کرد )
گلاب / نصف پیمانه
زعفران سائیده / نصف قاشق چایخوری
بادام پرک یا خلال بادام / 50 گرم
خلال یا پودر پسته و دارچین / برای تزئین
طرز تهيه:
شكر را با 2 ليوان آب روی حرارت مي گذاريم تا بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه مي كنيم و كنار مي گذاريم تا سرد شود.
كره را در يك قابلمه ريخته و روی حرارت آب میکنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق چوبي آن را مرتب به هم مي زنيم. شعله را ملايم كرده و به هم زدن ادامه مي دهيم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد نمي باشد، همینقدر که بوی خامی آرد گرفته شود کافیست). 
در اين مرحله یک چهارم قاشق چايخوري نمك اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برمي داريم و شربت را كم كم به آن اضافه کرده و مرتب به هم مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود. خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف را مجدداً روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد. در صورتي كه كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم و مي گذاريم كاچي به روغن بيفتد.
 
براي تزئين روي كاچي مي توانيم از پودر دارچين و خلال پسته و پرک بادام استفاده كنيم.
كاچي به علت دارا بودن آرد و كره داراي انرژي زيادي است و با افزودن تخم مرغ اين انرژي بيشتر مي شود. به همين دليل براي افراد لاغر و كساني كه دچار ضعف مي شوند، دسر مناسبي مي باشد.
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک کاکا با کرم پنیر و گاناش


خوراک مرغ ماستی


بستنی شکلاتی 2


کباب تابه ای






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است