الی بانو


گوشت و پیاز رو تفت میدم و نمک و فلفل و زردچوبه و یکم دارچین میزنم میذارم با آب بپزه

وقتی گوشت پخت:
بامیه هارو سرخ میکنم و بهش اضافه میکنم

بعد گوجه ورقه شده روش میچینم و رب گوجه یکم تفت میدم و با 1 لیوان آب جوش مخلوط وبه خورش اضافه میکنم

سیب زمینی ورقه شده سرخ میکنم و روی مواد میریزم و نمک غذامو اندازه میکنم

پودر لیمو روی غذا میپاشم

و میذارم خورشتم کامل جا بیفته و روغن بندازه



به شما پیشنهاد میکنیم :





کرم کارامل


اسموتی هلو و قهوه


پیتزا کلاسیک با پنیر پراتو


حلوا با موز






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است