الی بانو


این هنر دوست عزیزمون الی هست که از این سایت کمک گرفته:

http://101recipe.com/?p=2423

مواد لازم براي 5 نفر:
- آرد گندم 500گرم
- روغن 300گرم
- خاك قند 130 گرم
- رطب يا خرماي سياه 500 گرم
- پسته چرخ‌كرده،  يك قاشق سوپ‌خوري
- هل كوبيده، نصف قاشق مرباخوري
- پودر دارچين، يك قاشق سوپ‌خوري سرپر
- مغز گردو 130 گرم
 
طرز تهيه:
1 – تابه نچسبي آماده كنيد و روغن را داخل آن بريزيد و روي شعله متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. آرد را پس از الك كردن داخل روغن بريزيد و سپس حرارت اجاق گاز را كم كنيد و مرتب آن را هم بزنيد تا آرد كاملا سرخ شود و تغيير رنگ پيدا كند.
2 – وقتي كه آرد طلايي رنگ شد، تابه را از روي شعله اجاق گاز برداريد و كناري بگذاريد تا كمي سرد شود.
نكته: شما مي‌توانيد مقدار روغن ذكر شده در مواد لازم را با تركيب نصف كره و نصف روغن مايع فراهم كنيد؛ به اين ترتيب با افزودن كره به شيريني، عطر خوشايندي در آن ايجاد مي‌شود.
 
3 – پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن، خاك قند و دارچين و هل كوبيده را به آرد سرخ شده اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنيد.
4 – خرماها را بشوييد و به وسيله چاقو در هر كدام شكافي ايجاد كرده و هسته آنها را خارج كنيد، سپس در سبدي بگذاريد تا آب حاصل از شست‌وشوي آنها خشك شود. يادتان نرود كه داخل هر يك از خرماها، يك تكه مغز گردو بگذاريد.
نكته: در صورت نداشتن وقت كافي مي‌توانيد از خرماهايي استفاده كنيد كه به صورت آماده (با مغز گردو در داخل آنها) عرضه مي‌شوند.
 
5 – نصف مقدار آرد سرخ شده را در ظرف مسطحي بريزيد و با پشت قاشق سطح روي آن را صاف كنيد، سپس خرماها را روي آن بچينيد و كمي دارچين  روي آن بپاشيد.
6 – حالا با بقيه آرد سرخ شده روي خرماها را به طور كامل بپوشانيد و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد تا لايه‌ها به هم بچسبند. سپس كمي خاك قند و دارچين روي آن بپاشيد. پسته چرخ كرده را نيز روي آن بريزيد و در پايان با يك چاقوي شيريني آن را به صورت لوزي يا چهارگوش‌هاي مساوي ببريد و در ظرف مورد نظر براي سرو بچينيد.http://mamisite.com/forum/halva/topic282.html


به شما پیشنهاد میکنیم :





شیک ژله


شیرینی لطیفه


خوراک مرغ فوری


پاناکوتا لایه ای






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است