الی بانو


دستور این کرم عالی تو این بخش  هست

اما کاری که من باهاش کردم

من گردو هم اضافه کردم و بعد از آماده شدن بهش شکلات ذوب صبحانه نرم شده اضافه کردم کاملا شبیه نوتلا شد

آجیل اگه خامه حتما با یه کوچولو نمک تفتش بدید مواظب باشید شور نشه

یه نصیحت اینکه اصلا بامخلوط کن درست نکنید که به جایی نمیرسید

 

 

حدود 5 دقیقه باید آسیاب کنید تا کرم و نرم بشه البته 2 قیقه اول میچسبه و بای آسیاب رو خاموش و با قاشق از دیواره ها جداش کنید

 

 

اینجا با شکلات مخلوطش کردم

 

اینم یه لقمه ی عالی

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کدو پلو


خوراک ماهیچه


خاگینه رولتی (قیقاناخ)


منوی دی ماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند






نظرات شما


الی :
به به