مریم بانو


آموزش و تصویر این کیک کار دوست عزیزم وندا میباشد.

 

تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید 3 لیوان
شیر ا لیوان
شکر یک و نیم لیوان ( بهتر است از پودر شکر استفاده شود )
روغن مایع 1 لیوان
ماست 4 قاشق غذا خوری
پکین پودر 2 تا 3 قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری

شکر ، زرده های تخم مرغ و وانیل را با هم می زنیم تا سفید شود تقریبا مایع (شیری رنگ )
بهتر است سفیده ها را در ظرف دیگری بزنیم تا از زمانیکه ظرف را برگرداندیم نریزد ( سفیدمیشود و کاملا پف میکند )
آرد را با جوش شیرین و پکین پودر الک کرده و روغن را آهسته به آن اضافه می کنیم که گلوله نشود شیر و ماست را کم کم به مواد اضافه میکنم . ( بهتر است نیم ساعت مواد بماند تا خودش را بگیرد )
زرده تخم مرغ ها را به مواد قبلی اضافه می کنیم و سفیده را در آخر کار به آهستگی با مواد مخلوط می کنیم و در یک جهت مخلوط می کنیم
می توانیم مواد را نصف کرده و پودر کاکو بزنیم ابتدا مایع روشن را در قالب چرب شده بریزیم و سپس مواد کاکائوی را به آن اضافه کنیم .
این کار باعث میشود موقع برش کیک زیبا تر باشد .
در ضمن از گردو و کشمش نیز می توان استفاده کرد بعد از پر کردن مواد در قالب گردو و کشمش را باید وارد کرد که خیلی پایین نرود . ( نسوزد در ته قالب ) زمان پختن مواد با کاکائو بسته به سلیقه می توانیم فرم بدهیم .
حرارت در فر از بالا و پایین در قابلمه از پایین (درجه فر بین 170 تا 180)
حتی اگر فر هم نباش در قابلمه مخصوص کیک 45 دقیقه قابل پخت است
برای تست اینکه کیک پخته یا نه با خلال دندان ( چوب کبریت ) در مواد می زنیم اگر به خلال نچسبید کاملا پخته است درغیر اینصورت باید دوباره در فر قرار گیرد و کنترل شود .
زیرکیک قهوه ای تیره میشود .
تزئین با خامه و هر نوع میوه سلیقه ای است .
نوش جان

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





راز و رمزهای قیمه


کیک پرتقالی


دسر دنت قهوه


شامی گوشت معطر






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است