مریم بانو


مطمئنا همه این غذای آسون و خوشمزه رو درست میکنن. رشتیهای عزیز به این غذا میگن واویشکا ما میگیم گوشت سرخ شده. من که خودم خیلی دوستش دارم:

پیاز و تکه های گوشت را با کمی روغن میزاریم روی حرارت. وقتی جوش آمد شعله را کم میکنیم و میزاریم حدود یکساعت بپزه. وقتی آبش کشیده شده شعله را بیشتر میکنیم تا خوب سرخ بشه. در صورت تمایل داخلش گوجه رنده شده میریزیم. البته من از گوجه های مینیاتوری محلی استفاده میکنم که مزه ترشی دارند.

این غذا را با جگر یا تکه های مرغ هم درست میکنند

نوش جان



به شما پیشنهاد میکنیم :





مرغ شکم پر


چیزکیک لوتوس


کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


کاپ کیک شکلاتی






نظرات شما


منیره :

آیا این غذا همون غدای معروف مازندرانی بنام بیج بیج میباشد؟

***********************************

نه دوست عزیز این غذا واویشکا هست و با بیج بیج تفاوتهایی داره

نگین :

نوش جونتون دوست من.

شاد شاد باشی گلم

آپمممممم

 

*************

 

ممنون نگین جان