فصل سیر تازه هست و چی بهتر از یه ترشی سیر خوشمزه:
مواد لازم:
سیر
سرکه
نمک (به ازای هر لیتر سرکه دو قاشق نمک استفاده میکنیم)
طرز تهیه:
مواد لازم:
سیر : ا کیلوگرم
سرکه و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه:
-
سیرها را پاک کرده ، شسته و روی روزنامه پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
-
سیر را درون ظرف شیشه ای دیخته و با نمک و سرکه رویش را بپوشانید و در جای خنک نگهداری نمایید.
-
بعد از یک هفته درب شیشه را باز کنید ، مجددا سرکه بریزید.
-
ترشی سیر هر چه بیشتر بماند خوشمزه تر می شود.
-
برای این که ترشی شما رنگ خوبی داشته باشد می توانید از تعداد کمی آلبالو تر یا خشک استفاده کنید.