Angel food cake و یا angel cake به این دلیل به این نام شناخته شده که یک کیک پفی و سبک و سفید و اسفنجی مثل ابره و به همین دلیل معتقدند که کیکش خوراک فرشته هاست! این کیک قالب مخصوص خودش رو داره و معمولا توی اون قالب درست میشه ولی اینبار من میخواستم که به شکل قلب درش بیارم
قالب اصلیش اینه
رسپی از التون براون
سفیده تخم مرغ 12 عدد (من 6 عدد استفاده کردم)
آرد 1 لیوان(نصف لیوان من استفاده کردم)
آب گرم 3/1 لیوان(من 1/6 لیوان ریختم)
شکر 4/3 1 لیوان(نصف بیشتر لیوان من ریختم)
کرم تارتار ½ 1 ق چ (من 1 ق چ آبلیمو ریختم)
نمک ¼ ق چ (من نوک ق چ خ ریختم)
وانیل یا اسانس پرتقال 1 ق چ ( من نصف بیشتر ق چ ریختم)
فر رو روی 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید. سفیده رو خوب بزنید تا کاملا پف کنه و سفت بشه
کرم تارتار (آبلیمو) و اسانس و آب رو به سفیده اضافه کنید. شکر رو آسیاب کرده و نیمی با آرد نیمی با سفیده مخلوط کنید. سفیده باید به همچین کیفیتی برسه
آرد و نمک و شکر رو مخلوط کرده و توی کیک فولد کنید ( هم نزنید چون پفش میخوابه)
مخلوط کاملا سفید و پفی و نرمی بدست میاد. توی قالب چرب نشده بریزید و در فر به مدت 35 دقیقه قرار بدید
خب من کل مواد رو هم که نصف کردم. یعنی با 6 تخم مرغ درستش کردم. و گفتم که توی قالب قلبی ریختمش. در نهایت این شد. ...نکته اینکه وقتی کیک رو از فر بیرون میارید باید قالب رو وارونه کنید و اجازه بدید کاملا سرد که شد بعد از قالب خارج کنید
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05 ... st_02.html