مریم بانو


 

الان فصله توت فرنگی هست و از اونجایی که من عاشق این میوه هستم ترجیح میدم صبحانه و نهار و شام غذاهای درست کنم که توش توت فرنگی داره فعلا این دسر خوشمزه رو داشته باشید بزودی با دستورات متنوع دیگه ای میامwink

پودر ژلاتین 2 و 2/1 ق غذاخوری
پوره توت فرنگی 2 و 2/1 پیمانه(حدود نیم کیلو توت فرنگی)
زرده تخم مرغ 5 عدد
شیر 1و 2/1 پیمانه
شکر 3/2 پیمانه
خامه فرم گرفته 1و 4/3 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
رنگ قرمز

پودر ژلاتین را بر روی پوره توت فرنگی بپاشید و به هم بزنید تا حالت اسفنجی به خود بگیرد

زرده ها را همراه با شکر بزنید تا کرم رنگ شود
شیر را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید
شیر جوش را به زرده های زده شده اضافه کرده و به هم بزنید
مواد را درون ظرف برگردانید و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود(مراقب باشید مواد نجوشد!مرتب به هم بزنید تا یکنواخت غلیظ شود)


از روی حرارت بر دارید و به پوره توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود


خامه فرم گزفته را به مواد سرد شده اضافه کنید و به هم بزنید

رنگ و آبلیمو را اضافه کرده به هم بزنید و در ظرف مورد نظر بریزید .

نکته: من از رنگ خوراکی و آبلیمو استفاده نکردم.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





حلیم بادمجان


کیک فنجونی با مغز شکلاتی


نون خامه ای


کیک توت فرنگی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است