الی خانوم


مواد لازم:
پودر خمیر ترش 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 پیمانه (150 گرم)
آب گرم یک یک دوم ، (240 میلی لیتر)
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 5 پیمانه (525 گرم)
تقویت کننده آرد یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع یک پیمانه (150 میلی لیتر)
..................................
ابتدا پودر خمیر ترش و دو قاشق سوپخوری از شکر را با یک دوم پیمانه آب گرم مخلوط کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه بماند تا پف کند. سپس بقیه شکر و آب و نمک را مخلوط کنید و به محلول پودر خمیر ترش بیفزایید. همه مواد را خوب مخلوط کرده.
آرد و تقویت کننده آرد را از قبل دو تا سه بار الک کرده اید به همراه روغن به تدریج به مواد بالا اضافه کنید. آرد را به حدی که خمیر به دست نچسبد بیفزایید. خمیر را 5 دقیقه ورز دهید تا یکنواخت شود. اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه کنید. روی خمیر را پوشانده حدود یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. سپس کف سینی فر را با روغن مایع چرب کنید. خمیر را به صورت گیس باف فرم دهید، سپس در سینی چرب شده قرار دهید و حدود یک ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا مجددا حجم آن دو برابر شود. فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت، معادل 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تاگرم شود.
زغفران و زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید، پودر قند را اضافه کنید و به وسیله قلم مو روی نان ها بمالید و روی آن کنجد بپاشید . نان ها را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته و روی آن طلایی شود.
........................................
مواد لازم باری تزئین نان:
زغفران ساییده و حل شده در آب جوش یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند یک قاشق سوپخوری
کنجد مقداری برای تزئین



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیتزا در نان باگت


باونتی


کباب دل و جگر تابه ای


کافه گلاسه






نظرات شما


نگین :

به چه بوی نونی پیچیده.....

دستت درد نکنه.

می تونم حدس بزنم خمیر بازی چقدر بهت خوش گذشته...

شاد باشی
آپم

******************

مرسی عزیزم

الان میام