مریم بانو


دستور کیک فنجونی بدون فر رو که یادتونه؟(اینجا) این کیک همونه البته با یه سری تغییرات کلی. تو این کیک به جای دو قاشق پودر کاکائو از یک بسته نسکافه فوری استفاده کردم. یکم پودر نارگیل و کشمش هم توش ریختم. نتیجه رو هم که میبینید. طعمش خیلی خوب شد.



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی رولی دو رنگ


املت ذرت و پنیر ابتکاری


کاپ کیک شکلاتی


کیک هویج و نارگیل با کرم پنیری






نظرات شما


فاطمه :

درست کردم عااالی شد یه دنیا ممنون

********************************

خواهش میکنم دوستم...نوش جان