سلام خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم
گاناش قرمز من بعد از اینکه توی سرمای بیرون خونه (زمستون) گذاشتم و بعد از یکساعت تو یخچال، صورتی شد!! اینکه میگن تو یخچال نذارین مات میشه درسته؟ آخه اگه بیرون از یخچال باشه خامه های توی کیک کاملاً آب میشه من با اینکه تو زمستون بود اما کاملاً خامه ها آب شده بودن خیلی بد شد. لطفاً کمکم کنین چطور گاناش بریزم که براق ببمونه و بشه سریع هم توی یخچال گذاشت که مشکلی برای خامه پیش نیاد. ممنون میشم اگه به ایمیلم جواب بدین.
------------------------------------------
سلام عزیزم
تو یخچال به هرحال کمی صورتی میشه
بیرون یخچال هم نمیشه گذاشت چون خراب میشه و آب میشه
به نظر من وقتی از یخچال در اوردی همش بزن و یکم رنگ اضافه کن که دوباره براق و خوشرنگ بشه
برای براق شدنش شکلات رو با کمی روغن مایع ذوب کن مثلا با 1 قاشق مربا خوری روغن مایع