مریم بانو


همیشه فلافل رو در حجم زیاد درست میکنم و تو فریزر نگهداری میکنم اینجوری برای وقتهایی که میمونم شام چی درست کنم ازش استفاده میکنم.

دستور فلافل:اینجـــــــــــــــا

داخل ساندویچ هم گوجه و خیارشور ومخلوط کلم و سس مایونز گذاشتم



به شما پیشنهاد میکنیم :





بانوفی پای (Banoffee pie)


سالاد شیرازی


سوفله سیب زمینی


ماکارونی






نظرات شما


بنفشه :
سلام من فلافل رو ورز که دادم قالب می زنم وبه تعداد یک وعده در نایلکس میزارم مثال ما سه نفریم 9تا بسته بندی میکنم فریزمیکنم وموقعه استفاده کافی روغنت رو داغ کنی قبل از باز شدن فریز فلافل ها اونها رو تو روغن داغ بنداز سرخ کن ونوش جان
سمیه :

من فلافل رو دراندازه هایی که سرخ میکنم فریزمیکنم یعنی باقالب درست میکنم بعد فریزمیکنم ودوساعت قبل پخت بیرون میزارم یخش بازبشه
برای مواقعی که وقت تنگه عالیه خیلی خوشمزه میشه*

*************************************************

سلام عزیزم ممنونم نکته ی خوبی بود....

 

asal :

ممنونم از راهنماییات عالی بود...

 

***********

 

خواهش میکنم عزیزم

asal :

ممنونم عزیزم از راهنماییت
اطلاعاتت عالی بود
فقط من یه مشکلی که دارم هر وقت مثلا گوجه رو فریز می کنم... بعد که یخش آب میشه یه چیز لیز و لیچ و لزج میشه که حتی بوی گوجه رو هم نمیده!!اصلا بافتش سالم نمی مونه له له میشه ... تو هیچی نمیشه ازش استفاده کرد...در صورتی که هم گوجه ای که انتخاب کردم خوب بوده هم تا قبل از اینکه یخش باز بشه خوش فرم بوده... من تو مشما فریزر میذارم یا همینجوری خالی میذارم تو سینی... چرا اینجوری میشه؟راهکاری نداری؟

 

***************

 

خواهش میکنم عزیزم

طبیعتا میوه های که فریز بشن طعم و بافت اولیه رو ندارند. به نظر من این تیپ میوه های یخ زده فقط به درد پخت میخورن. مثلا تو این مرغ شکم پر اون گوجه ها و آلوچه ها  فریزری هستند. یا الوچه ها رو من تو سس مرغ استفاده میکنم.

توت فرنگی هم کیفیت اولیه رو نداره اما برای تزئین یا درست کردن گلاسه خوب میشه. اما ذرت و لوبیا سبز و بادمجون کبابی چنین مشکلی رو ندارند

asal :

راستی یه سوال دیگه.... دیگه چه چیز هایی رو میشه تو فریزر گذاشت و نگه داشت؟؟از تجربه های خودتون و نحوه ی فریز کردنه بهتر چند نمونه بگید لطفا

 

********************

 

من معمولا اینها رو فریز میکنم:

انار دون شده _لوبیا سبز تفت داده با گوجه _لوبیا سبز تازه برای بخارپز کردن _دلال ماست و ماهی و مرغ _گوجه مینیاتوری _آلوچه جنگلی _ذرت شیرین_ توت فرنگی_پوره توت فرنگی

طریقه فریز کردن توت فرنگی رو اینجا ببینید.

تنها توصیه من اینه که خوب مواد غذایی رو داخل نایلون بپوشونید تا طعم بقیه مواد غذایی رو به خودش نگیره

 

asal :

سلام بازم منم و سوال درباره ی فریزر گذاشتنه فلافل... قبل از پخت؟بعد از پخت؟تو چه ظرفی؟به چه شکلی؟ممنوووون

 

*********************

 

عزیزم فلافل رو که چرخ کردم و موادش آماده شد به اندازه مصرف یک وعده داخل نایلون میزارم و فریز میکنم. کافیه دو ساعت قبل از سرو خارجش کنی یخش که باز شد ورز بدی و بعد هم سرخ کنی