همیشه مامانم زحمت درست کردن مربا رو میکشه اما خیلی وقت بود که حدود یک کیلو کیوی تو یخچالم مونده بود و چون این میوه تو خونه ما طرفداری نداره تصمیم گرفتم مربا درست کنم. نصفش که سفت تر بود رو جدا کردم و ساعت 11 شب مرباشو درست کردم نصف دیگه که پخته تر هست رو گذاشتم برای مارمالاد.
مواد لازم:
-
کيوي 500 گرم
-
شکر سهونيم پيمانه
-
وانيل مقداري
طرز تهيه:
کيويها را خوب شسته، پوست گرفته، حلقه حلقه کرده و به ظرف مناسبي منتقل كنيد. شکر را لابهلاي کيويها بپاشيد بعد ظرف را حدود 3 ساعت در يخچال قراردهيد تا کيويها آب بيندازند سپس آن را روي حرارت قراردهيد تا به مدت 15 تا 20 دقيقه بجوشد. در انتها وانيل را اضافه کرده و ظرف را از روي حرارت برداريد.
نکته آشپزي:
1- کيويها بايد کاملاً سفت باشند.
2- در اين مربا به علت ترش بودن کيويها نياز به استفاده از جوهرليمو نيست.
3- در صورتي كه کيويها زياد آب پس دادند، ميتوانيد مقدار شکر را اضافه کنيد.
4- اگر شيره مرباي شما غلظت مورد نظر را نداشت، ميوه پخته شده را از شربت جدا کرده و وقتي مايع به غلظت مناسب رسيد آنگاه ميوه را اضافه کنيد.
از اونجایی که خیلی عجولم همونجور داغ داغ عکس انداختم و این شد که کره ام آب بشه.



