الی بانو...خانواده سبز


 

مواد اولیه :
 
قارچ 20 عدد
تخم‌مرغ سه عدد
پنير پيتزا 150 گرم
آويشن يك قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
زردچوبه نصف قاشق چايخوري
روغن زيتون يا كره 1/4 پيمانه
 
طرز تهيه:                                                             
 
قارچ‌ها را ورقه كرده و در تابه بدون روغن و با در بسته ريخته تا آب ميان بافتي قارچ خارج و تبخير شود. كمي روغن زيتون (كره) اضافه و قارچ‌ها را تفت دهيد.
تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي بزنيد تا يك‌دست شود، زردچوبه و مقدار كمي نمك نيز اضافه و مخلوط كنيد. تخم‌مرغ‌هاي زده شده را كف تابه‌اي بزرگ ريخته و صبر كنيد تا ببندد. تخم‌مرغ‌ را از تابه خارج كنيد. قارچ‌هاي تفت داده را يك طرف تخم‌مرغ ريخته يك قاشق پنير روي آن بپاشيد و طرف ديگر را روي آن برگردانيد ظرف نسوزي را چرب كنيد و رول تخم‌مرغ را به آن منتقل نماييد و تمام سطح سوفله را با باقي پنير بپوشانيد. آويشن را روي پنيرها پاشيده و در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا پنير روي سوفله طلايي شود.
مجله شماره 42 صفحه 78 
آموزش از خانم بهاره غلامی
(زمان تهيه 20 دقيقه)
این املت یک صبحانه ايتاليايي است


به شما پیشنهاد میکنیم :





سس تارتار


پنکیک


ملکه بادوم


کیک لیمویی با گاناش پنیری






نظرات شما


اپتنیا :

سلام دوست گلم سال نو مبارک ! با عرض شرمندگی اگه دیر بهت سر زدم ! موفق و سربلند باشی و سال خوبی داشته باشی ! وبسایتت فوق العاده شده !

************************************************************

سلام دوست جونم

شمام سال سال خوب و پربرکتی زیر سایه رحمت خداوندو خانوادت داشته باشی

ممنونم عزیزمممممممممممممممم

ساناز :

عزیزم سال نو بر شما هم مبارک
با کمال میل لینک شدید
منو با عنوان طعم خوش آشپزی لینک کن

-**************************************

سلام عزیزم

ممنونم

چشم عزیز

لاله :

دوست عزیز سلام وب زیبای شما رو لینک کردم ممنون می شم شما هم این کار رو بکنید

====================================

سلام مرسی عزیزم

چشم

ﻗﺎﺷﻖ ﻃﻼ :

ﺳﻼﻡ ﺍﻟﯽ ﺟﻮﻥ.ﺑﻪ ﺑﻪ ﭼه ﺻﺒﺤﻮﻧﻪ ﺧﻮﺑﯽ. ﻣﻤﻨﻮﻥ
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺁﭘﻤا!

سلام الان میام بوووووووووووووووس

ممنونم