سرآشپزافتخاری
کیک و شیرینی
شیرینی
کیک
بیسکوئیت و کلوچه
یلدا
والنتاین
نوروز
کریسمس
تزئین کیک
دســـر
دسر
نوشیدنی های سرد
نوشیدنی های گرم
بستنی
شکلات
ژله
مربا
ترشی
چیز کیکها
میز مهمان
اردور
کاناپه
املت و کوکو
شامی ، کوفته و کتلت
پیش غذا
سفره آرائی
تزیین غذا
آشپزخانه ملل
فست فود
پاستا و لازانیا
پیتزا
غذای ملل
پیراشکی
اسنک
دستور غذا
غذاهای سنتی
کباب و گریل
غذای محلی
غذای دریایی
پلو و ته چین
سالاد
سوپ و آش
خوراک و خورش
سس ها
سفره رمضان
ایده های خوب
غذای کودک
صبحانه
نکات آشپزی
غذایی رژیمی
غذای گیاهی
غذای فوری و ساده
غذای ابتکاری
لبنیات
چاشنی ها
ماست ها و بورانی ها
صفحه اصلی
درباره ما
ارتباط با ما
پیوندها
نظرسنجی
گالری
اردور بادمجان
اردور بادمجان
الی بانو...خانواده سبز
مواد اولیه :
بادنجان چهار عدد
سير رندهشده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پيمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفيد يك پيمانه
كره 50 گرم
جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري
نمك وفلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
اول بادنجانها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم سپس كره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت ميدهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش كشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط ميكنيم كمي توي بادنجانها را خالي كرده از اين مواد درون بادنجان ريخته و با پشت قاشق صاف ميكنيم. در ظرف پيركس چيده و روي آن حلقههاي گوجهفرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد گذاشته تا اردور آماده شود.
به شما پیشنهاد میکنیم :
کاپ کیک وانیلی
سوپ ورمیشل
راتاتویی
پتات چاپ Petat-chop
نظرات شما
نظری دریافت یا تایید نشده است
تبلیغات
مشاهده دسته بندی مطالب
جستجودر سایت
جستجو
منوی آموزش آنلاین مرداد و شهریور 96
منوی آموزش آنلاین مرداد و شهریور 96
آخرین ارسال ها
دمپخت میگو بوشهری
کتلت مرغ و ترخون
بستنی باقلوا
خورش قیمه مجلسی
کیک کدو حلوایی
کوکی کدو حلوایی و شکلات
آلبوم هنر دوستان ما