الی بانو...خانواده سبز


 

مواد اولیه :
 
نان باگت و کوکتل از هر کدام يك عدد
سس سفيد و كچاپ و پودر آویشن به ميزان لازم
ژامبون مرغ و گوشت از هر کدام سه ورق
پنير پيتزا پروسس كم‌چرب پونه 200 گرم
چيپس خلالي و قارچ از هر کدام 150 گرم
فلفل دلمه‌اي نصف يك عدد
پيتزاي بدون خمير
 
با پنيرپيتزاي پروسس كم‌چرب پونه
 
طرز تهيه:                                                                                                                                           
ابتدا سر نان را بريده از پهلو با چاقو برش بزنيد بعد خمير آن را در آورده از داخل با وردنه باز كنيد. اندازه اين پيتزا بسته به سليقه شماست حالا روي نان باز شده سس كچاپ ريخته بعد ژامبون مرغ و گوشت را قرار دهيد بعد پنير پيتزا را ريخته، چيپس خلالي و باز هم پنير و قارچ‌هاي ورقه شده را بريزيد. سپس كوكتل‌هاي خرد شده و بعد فلفل دلمه‌اي را گذاشته و روي آن را با پنير بپوشانيد در پايان پودر آويشن بپاشيد. در فر با حرارت 200 درجه به مدت 20 دقيقه قرار داده تا روي آن طلايي شود.


به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک


ژله تو پوست پرتقال


زرشک پلو


زولبیا و بامیه






نظرات شما


نسرین :

دوست من سلام سال نو شما مبارک .از آشنایی با شما خرسندم .پیغامتون رو دریافت کردم منم خوشحال میشم شما رو لینک کنم.شما هم زحمت بکش و با نام هنر طباخی(نسرین) منو لینک کنید بی نهایت خوشحالم که دوست جدیدی دارم. فقط یک نکته من بیشتر وقتا توی فیس بوک هستم آدرس آن هم توی وبلاگم هست خوشحال میشم سر بزنی

****************************************************

سلام دوست عزیزم من هم خوشحالم دوست خوبی مثل شما پیدا کردم

چشم عزیزم

حتما حتما

نسرین :
دوست من سلام سال نو شما مبارک .از آشنایی با شما خرسندم .پیغامتون رو دریافت کردم منم خوشحال میشم شما رو لینک کنم.شما هم زحمت بکش و با نام هنر طباخی(نسرین) منو لینک کنید بی نهایت خوشحالم که دوست جدیدی دارم. فقط یک نکته من بیشتر وقتا توی فیس بوک هستم آدرس آن هم توی وبلاگم هست خوشحال میشم سر بزنی