الی بانو...اتریا


 

شنیسل مرغ

یکی از موارد مصرف سینه مرغ برای تهیه شنیسل است.

مواد لازم
سینه مرغ، درشت          2 عدد 
آرد ساده                        150 گرم (یک پیمانه) 
نمک و فلفل                   به میزان لازم
تخم مرغ                         یک عدد
آب                                یک قاشق غذاخوری 
آرد سوخاری، یا خرده نان خشک شده 2 پیمانه 
روغن                               500 میلی لیتر
سینه مرغ را روی تخته آشپزی قرار داده و با استفاده از چاقوئی تیز، بُرش های افقی بزنید و آن را به 2 یا 3 تکه (بستگی به ضخامت مرغ دارد) باریک و یک اندازه تقسیم کنید. بُرش هادر کیسه فریزر قرار داده وبا بیفتک کوب، کوبیده و پهن و مسطح نمایید.
3 کاسه بزرگ و پهن فراهم کنید. در اولین کاسه آرد، نمک و فلفل بریزید. در دومین کاسه تخم مرغ ها را با آب هم بزنید. خرده های نان (آرد سوخاری) را در سومین کاسه بریزید.
با دست هرکدام از تکه های مرغ را با آرد پوشانده و مقدار اضافی آن را بتکانید. سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کرده و به تکه های نان آغشته کنید. روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و هر بار یک تا 2 تکه شنیسل را در آن سرخ کنید تا سرتاسر آن برنگ طلائی تیره درآید. پس از سرخ شدن، آنها را بصورت ایستاده در ظرفی قرار دهید تا خشک شوند. مابقی شنیسل ها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.
غذا را همراه سیب زمینی پخته، پوره یا سرخ شده سرو نمایید.http://ratatouill.persianblog.ir/1391/9/


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک سه شیر


چیکن پارمزان


کیک یزدی


کیک خرمالو






نظرات شما


فروغ :

ممنون
من درست كردم عالي شد

******************

خواهش میکنم

خدارو شکر خوشتون اومده

سارا :

ممنون الی جون
2 تا سوال دارم
1. میشه توی فر هم درست کرده؟
2. به جای خرده نان می تونم برشتوک بزنم؟

************************

سلام عزیزم تو فر میتونی درست کنی

ولی برشتوک رو نمیدونم نزدم تاحالا