الی بانو...اتریا


 


این غذا هم جزو لذیذترین غذاهاست...حتما امتحان کنید...

استیک با سس قارچ

مواد لازم : 
کره                 3 قاشق سوپخوری 
قارچ                 250 گرم 
فیله گوساله      250 گرم 
فلفل قرمز          0.25 قاشق مربا خوری 
آرد ذرت             1 قاشق سوپخوری 
روغن                2    قاشق سوپخوری 
آب مرغ             2 فنجان 
خردل               0.5 قاشق مربا خوری 
فلفل                 کمی
نمک                  کمی

 

طرز تهیه :

قارچ را پس از شستن خرد کرده , در کره تفت می دهیم , آب مرغ را به آرد ذرت اضافه کرده , نمک و فلفل را افزوده روی حرارت قرار داده , به هم می زنیم تا سس کمی غلیظ شود , در آخر قارچ را اضافه کرده , روغن مایع را در ماهیتابه چدنی ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . گوشت را کمی با بیفتک کوب کوبیده و طبق دستور پایین مرینیت میکنیم .(توجه کنید که حتما استیک را باید در ماهیتابه چدنی طبخ کرد.)
به این ترتیب مزه دار کرده , در گریل یا ماهیتابه قرار می دهیم تا سرخ شود , سپس در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم .

مواد لازم :


.مواد اولیه.

آویشن تازه خرد شده یا  برگ های خشک آویشن
. روغن زیتون      
میخک خرد کرده سیر
. نمک
فلفل
پیاز خرد شده
سرکه سیب
روش مرینیت کردن.

در ظرف استیل یا شیشه ای ، ترکیب سرکه ، آویشن ، روغن ، سیر ، نمک و فلفل را بریزید با پوشش پلاستیکی و در یخچال برای 3 الی 4 ساعت قرار دهید،

استیک های شما کاملا نرم خواهد شد

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک سیب و دارچین


پنکیک


کتلت معطر


زیتون پرورده






نظرات شما


سمیه :
ممنون از مطالب خوشمزتون، مطالب فوق العاده و عالی دسته بندی شدن واقعا محشره
*******************************************
خواهش میکنم عزیزم...محبت دارید