الی بانو


 

مواد لازم :

گوشت فیله تمیز شده 800 گرم
سس قارچ 1 پیمانه 
کره 100 گرم
نمک و فلفل بمیزان کافی 
روغن زیتون 50 گرم

طرز تهیه :
گوشت فیله تمیز شده را به 4 قسمت از مقطع بریده با استیک کوب کمی می کوبیم و به شکل گرد منظم در می آوریم . دو طرف آنرا آغشته به روغن کرده فلفل می زنیم . دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهیتابه چدنی خوب برشته کرده اگر فکر می کنید مغز گوشت خام است کمی آب اضافه کرده در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم بپزد و آب جذب آن شود . سپس در ظرف چیده رویش را سس قارچ یا سس فلفل می دهیم . اطراف آنرا با جعفری و سیب زمینی سرخ کرده تزیین می کنیم .



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک سه شیر


چیزکیک مربای آلبالو


بال مرغ کنجدی


ناگت مرغ 2






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است