الی بانو....منبع سفره خونه


مواد لازم :
آرد : 3 کیلو
روغن : 1 کیلو روغن نباتی + 200 گرم کره
پودر قند : 1 کیلو
تخم مرغ : 18 تا زرده
ماست : 1 لیوان
جوش شیرین : 1 قاشق مربا خوری.
بیکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری
نکته : اگه دوست نداشتید جوش شیرین استفاده کنید بجای آن 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر بریزید
وانیل : 2/1 قاشق چایخوری
پودر هل : 1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای رویه شیرینی
2 تا زرده تخم مرغ + 3 قاشق ماست + زعفران دم کرده ( به دلخواه )

نکات شیرینی پزی و قنادی
طرز تهیه :

 

ماست را در ظرفی ریخته و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید . روغن و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف شود ( حداقل 5 دقیقه )
زرده ها و وانیل و هل را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم پس از آن ماست و بیکینگ پودر را اضافه کرده در انتها آرد را بتدریج اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید .
روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده خمیر را با ضخامت 1 سانتی متر روی آن پهن کرده سپس به دلخواه قالب زده و داخل سینی فر بچینید.
سپس از موادی که برای رویه شیرینی درست کردیم با قلم مو روی شیرینی بمالید سپس روی آنها خلال پسته و کنجد پاشیده و به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد ( که قبلا گرم شده بوده ) قرار دهید تا پخته شود و پس از اینکه کاملا خنک شد در ظرف مورد نظر چیده و سرو کنید .
نکته : این دستور متعلق به یکی از بانوان با تجربه قزوینی است کاملا امتحان شده است و با خیال راحت از این دستور استفاده کنید .
نکته : بخاطر اینکه مقادیر مواد اولیه زیاد است من برای بار اول با 6/1 این مواد نان چایی پختم که در حدود 50 تا شیرینی درست شد با این مقدار آرد که در دستور آمده تقریبا در حدود 300 تا نان چایی خواهید داشت .



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک اسفنجی تولد ماهان


کیک شکلاتی بدون شکلات


نوروز مبارک


کیک هویج و گردو


نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: