دستور پخت از سرکار خانم گلریز کاوه میباشد از مجله قناد باشی

این مادلن ها را دیروز تهیه کردم. خوشمزه و خیلی لطیف از آب در آمد.

مادلن پسته ای

مواد لازم :
شکر : 115 گرم
آرد : 115 گرم
بیکینگ پودر : 1 ق چ
نمک : 1/8 ق چ
کره ذوب شده : 115 گرم
پسته پودر شده : 75 گرم
وانیل : 1/4 ق چ
تخم مرغ : 3 عدد درشت 

ابتدا شکر ، آرد، نمک ، بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته مخلوط کنید.
کره را ذوب کرده کنار بگذارید تا خنک شود.
تخم مرغها را با همزن بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند سپس تخم مرغها را با مواد خشک مخلوط کنید.
بتدریج کره ذوب شده خنک و پودر پسته و وانیل را اضافه کنید .
بعد از مخلوط شدن همه مواد ، روی آن را بپوشانید و بمدت نیم تا یک ساعت داخل یحچال قرار دهید.
قالب مخصوص مادلن را چرب کنید . او مواد به اندازه دو سوم حفره ها را پر کنید . در فر 200 درجه سانتی گراد بمدت 10 دقیقه بپزید. ( لازم به ذکر است مدت پخت برای شیرینهای مادلن من بین 15 تا 18 دقیقه طول کشید ) 


مادلن شکلاتی 

مواد لازم :

شکر : 100 گرم
آرد : 115 گرم
بیکینگ پودر : 1 ق چ
نمک : 1/8 ق چ
کره ذوب شده : 115 گرم
بادام پودر شده : 75 گرم
وانیل : 1/4 ق چ
تخم مرغ : 3 عدد درشت 
شکلات سیاه ذوب شده : 55 گرم 

فر 200 درجه مدت پخت 10 دقیقه 

شکلات را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید (روش بن ماری)

شکر ، آرد، نمک ، بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته مخلوط کنید.
کره را ذوب کرده کنار بگذارید تا خنک شود.
تخم مرغها را با همزن بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند سپس تخم مرغها را با مواد خشک مخلوط کنید.
بتدریج کره ذوب شده و خنک شده را همراه با پودر پسته و وانیلاضافه کنید .
بادام پودر شده و وانیل را اضافه کرده نهایتا" شکلات ذوب شده را اضافه کنید .
مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید روی آن را بپوشانید و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
قالب های مادلن را چرب کنید و 2/3 حفره ها را با مواد پر کنید. داخل فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.


به شما پیشنهاد میکنیم :





نان سیر ابتکاری


کیک سیب و هلو


ته دیگ حصیری


تزیین سالاد






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است