این سوهان رو میتونین بدون زعفران هم درست کنید، چون طعم کره میده، بدون زعفرون هم خوشمزه است.


مواد لازم 

شکر : نصف لیوان
کنجد: نصف لیوان
کره: 25 گرم
زعفران آب کره: 2 ق چ
پسته نیمکوب :برای تزیین


وسایل مورد نیاز:
قابلمه کوچک
قاشق چوبی
وردنه
کاغذ روغنی
چاقو

شکر رو در قابلمه روی گاز روی حرارت متوسط قرار میدیم تا آب بشه. بعد کره آب شده و زعفران رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. بعد هم کنجد را اضافه کرده تا چند دقیقه مواد با هم تفت بخورند و به صورت یک خمیر دربیاید.کاغذ روغنی رو از وسط تا میکنیم.
ماده خمیری رو با قاشق چوبی روی یک سطح کاغذ روغنی پهن میکنیم و کمی صاف میکنیم. بعد طرف دیگر کاغذ روغنی رو روی سطح خمیر انداخته و روی آنرا با وردنه صاف و تا حد ممکن نازک میکنیم.
تا ماده هنوز حالت خمیری دارد باید با چاقو روی آن برش بزنیم و روی سطح آن خلال پسته کوبیده بریزیم.
خمیر سوهان که خنک شد، با چاقو روی خطوط فشار میدهیم و آنرا میشکنیم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





فرنی زعفرانی


کیک مخمل با کرم پنیر


رسپیری (شیرینی تلخ)


نوروز مبارک






نظرات شما


سارا :
سلام. من با سرچ سوهان قم به اینجا رسیدم.
سوهان قم چه طوری درست میشه. ؟ این دستور رو میشه یرای اون هم به کار برد؟
پري :

سلام ببخشيد من اين سوهان رو درست كردم وقتي داغ بود تو كاغذ روغني گذاشتم و كاغذو تا كردم با وردنه صافش كردم بعد كه خنك شد اومد كاغذ و ازش جدا كنم كاغذ روغني بهش چسبيده بود چرا؟

---------------------------------------

سلام عزیزم حتما خیلی داغ بوده که کاغذ گذاشتیش

پري :

دست و پنجت درد نكنه اگه ميشه طرز تهيه سمنو رو بزار خيلي دلم ميخواد مرحله به مرحله ببينم چطوري درست ميشه قربونت برم منتظرم

-----------------------------------------------

سلام عزیزم

چشم انشاالله نزدیک عید جز برنامه هامون هست