پیاز متوسط: 2 عدد نگینی ریز خرد شده
روغن: به میزان لازم
سیر: 2 حبه ، ریز خرد شده
سویا چرخ کرده :250 گرم
نمک ، فلفل: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
لیموترش: یک عدد، آبگیری شده
ورمیشل: یک بسته
تخم مرغ: 5 عدد
قارچ:8 عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
جعفری و پیازچه وریحان خرد شده:5 قاشق غ خ
محلول زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز را با روغن تفت داده سپس سیر و سویا را اضافه ،تفت دهید،بعد قارچ و سبزیجات را اضافه و تفت دهید، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آبلیموترش را به آن اضافه کرده ، هم بزنید و کنار بگذارید . ورمیشل را توی آب جوشی که به آن کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده اید بریزید و بگذارید تقریبا 4 دقیقه بجوشد سپس آبکش کرده ، آب سرد را روی آن بریزید تا نشاسته اش شسته شود. آن را داخل ظرفی ریخته، تخم مرغ های زده شده با نمک و زعفران را به آن اضافه و مخلوط کنید . در یک قالب چرب شده نصف ورمیشل را پهن کنید و سطح روی آن را با مواد هم مخلوط شده ی فوق بپوشانید و سطح روی آن را صاف کنید و پنیر پیتزا بریزین . صاف کنید و سپس بقیه ورمیشل را بریزن و در فر با حرارت 180 درجه به مدت تقریبا 45 دقیقه قرار دهید تا کناره های ورمیشل برشته شود سپس در یک دیس مناسب قرار داده آن را برش بزنید و با دورچین دلخواه سرو کنید.
